Cu ce se ocupă Violeta, fiica Andreei Marin, la doar 16 ani. Vedeta are toate motivele de mândrie

Vezi cu ce se ocupă tânăra!

Andreea Marin se poate declara o mămică fericită și împlinită. Fiica ei, Violeta, în vârstă de doar 16 ani, este ambasador al unui proiect educativ, cunoscut pe întregul mapamond. Nu de mult, ea a participat la o conferința internațională, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului. Extrem de sigură pe ea, tânăra a ținut un discurs în fața a sute de persoane. Recent, adolescenta a vorbit despre cariera sa. Iată cu ce se ocupă mai exact fiica fostei zâne a Surprizelor!

Violeta Marin, detalii despre cariera sa

Andreea Marin este cea mai mândră mamă din lume și are și de ce. Fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr. pare să aibă un viitor strălucit în față. Luna trecută, Violeta Marin, în vârstă de doar 16 ani, a participat la o conferința internațională și, la un moment dat, chiar a luat cuvântul în fața a sute de persoane prezente.

Ea este Head of Conference și este implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de șase luni, în construcția acestei mișcări. Recent, tânăra a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu și a oferit mai multe detalii despre cariera sa.

”Proiectul se numește Franklin D. Roosevelt Model United Nations, pe scurt FDRMUN. Franklin D. Roosevelt a fost președintele Americii. Acesta a contribuit foarte mult la fondarea ONU-ului, Organizația Națiunilor Unite, iar MUN înseamnă Model United Nations.

Este o simulare a comitetelor din Națiunile Unite, unde elevii de liceu sau chiar și de universitate vin, au rolul de delegați, adică reprezintă o țară și vorbesc din punctul de vedere ale acelei țări, și fac un fel de dezbatere pe anumite probleme globale, încercând să găsească o soluție.

O soluție foarte pașnică. E o experiență destul de nouă pentru majoritatea, deși avem o comunitate destul de mare în România.”, a spus Violeta Marin în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și Andreea Marin se mândrește cu noua siluetă fără cusur. Cum a apărut pe internet, reacția fanilor e virală: ”Incredibil, bravo!”!

”E o mișcare la nivel mondial”

Imediat după conferință, Andreea Marin a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini de la Palatul Parlamentului, acolo unde, după cum am precizat și mai sus, fiica sa a ținut un discurs important și s-a descurcat de minune.

Fosta zână a Surprizelor a explicat rolul acestei conferințe internaționale. Vedeta a spus că ea se ține cu scopul de a-i impulsiona pe elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali activi, responsabili și foarte bine informați.

“Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri.

E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent”, a spus prezentatoarea TV în mediul online.

Citește și Andreea Marin, super mândră de fiica ei. Cum a apărut Violeta într-o conferință internațională de top la Palatul Parlamentului FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *