Adriana Bahmuțeanu are planuri mărețe cu noul iubit. Afacerea pe care vor să o lanseze în România: „America este numărul unu din acest punct de vedere”. De ce nu se grăbesc cu nunta, de fapt EXCLUSIV

Bahmu: ”Am zis să treacă această criză, să se termine poate și războiul”

Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a logodit în biserică cu George Restivan, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Cei doi aveau în plan să facă o nuntă mare, la care să vină toți prietenii și apropiații, însă acest eveniment se lasă așteptat. Adriana și George au povestit în exclusivitate pentru EGO.ro care sunt motivele reale care o împiedică pe jurnalistă să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Adriana Bahmuțeanu: ”Deocamdată, nu facem nunta”

Chiar dacă niciunul dintre ei nu este la prima căsnicie, Adriana și George nu se grăbesc să-și oficializeze relația, cu atât mai mult cu cât apar în fața lui Dumnezeu ca o adevărată familie încă din clipa în care au ales să se logodească la Biserică. Adevăratul motiv este că situația actuală din România ar face ca mulți dintre prietenii lor să nu poată ajunge la petrecere.

„Deocamdată, nu facem nunta. Ce crezi? O să facem și o petrecere, dar stai să treacă criza energetică, foametea, criza facturilor. Nu vezi că toată lumea este dată peste cap? Unde vrei să faci și ce să faci? Nu pot așa ziua, în aer liber, nu. Ori o fac, ori nu o fac. Am zis să treacă această criză, să se termine poate și războiul, se duc la negocieri, poate dă Dumnezeu să se termine”, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu, completată de partenerul ei de viață. „Vrem o petrecere mare și așteptăm ca toată lumea să fie fără griji”, a spus și George pentru EGO.ro.

„Cu mine au venit opțiunile de a locui în România sau în America”

Revenit în țară, după 23 de ani de locuit în Statele Unite ale Americii, George Restivan încearcă să-și găsească un rost din punct de vedere profesional, însă nu exclude ideea de a o lua pe Adriana Bahmuțeanu și de a se reîntoarce în California.

„Eu iubesc și România. Mă simt foarte bine și aici acasă. Eu zic că în timp o să ne hotărâm dacă stăm aici sau ne mutăm în America pentru că avem ambele opțiuni. Cu mine au venit și opțiunile de a locui aici, în România, sau în America”, ne-a povestit bărbatul.

De cealaltă parte, Adrianei Bahmuțeanu nu îi surâde neapărat ideea de a-și părăsi țara, cu atât mai mult cu cât este de părere că toți românii din Diaspora ar trebui să revină acasă. „Ne gândim. Deocamdată, a venit aici. Știi că e un curent ca românii să se întoarcă acasă, Diaspora să vină acasă și cred că e timpul ca Diaspora să vină acasă. De ce nu? Să reconstruiască țara asta că uite s-a ales praful de ea. Nu vezi? Ăștia în putere trebuie să vină înapoi să înceapă să construiască, nu tineretul. Tineretul trebuie să fie influențat de părinți, de familie, să-și iubească țara, să pună umărul”.

Adriana Bahmuțeanu și cu logodnicul ei
Adriana Bahmuțeanu și cu logodnicul ei

George Restivan: „De 23 de ani numai în căldură am trăit”

Până una alta, Adriana încearcă să-l facă pe George să se acomodeze mai bine cu țara noastră, dar și cu stilul ei de viață. Așa că, în ultima vreme, a acceptat invitația de a ieși din nou la evenimentele mondene și de a socializa mai mult. Dovadă că, zilele trecute i-am întâlnit pe cei doi la prezentarea de obiecte și de accesorii pentru casă a lui Cătălin Botezatu.

„Pentru că va fi și este criză energetică și ne învață Guvernul cum să economisim, l-ai văzut pe domnul Virgil Popescu care ne spune să stingem becul, am venit să luăm pături. De asta am venit. Ca să ne dea pături. Să ne punem 3-4 pături pe noi să economisim gazul. Acum nu știu dacă are în colecție și pături, dar eu după pături am venit. Mie să-mi dea pături să mă învelesc că îmi este frig. Și lui la fel că și lui George îi e frig, el e friguros că a venit din California”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu amuzată, completată de iubitul ei:

„De 23 de ani numai în căldură am trăit. Am trăit în Florida, aproape 10 ani, după aceea în California și sunt obișnuit cu căldura. Dar se acomodează corpul acum, ne acomodăm. Dar mă simt foarte bine în România. Nu am venit cu pretenții, nu am venit cu fițe, nu am venit cu așteptări foarte mari și dacă vii așa cu atitudine pozitivă atunci te acomodezi și iei viața așa cum o iei”.

Vor să facă afaceri împreună în România

Mutarea lui George în România se datorează în mare parte Adrianei, însă își dorește să se stabilească cu totul, inclusiv din punct de vedere profesional.

„Deocamdată, ne gândim la mai multe variante la ce să facem și le punem în balanță să vedem ce ar fi mai bine, cum ar fi mai bine, când ar fi mai bine, dar deocamdată suntem în perioada asta de acomodare. Să mă acomodez cu fusul orar. Cu toată plăcerea o să-mi pun în funcțiune experiența dobândită în America pentru că am lucrat în două domenii. Încă mai lucrez în domeniul imobiliarelor. Pot să aduc un strong customer service (nr. serviciu clienți) care este foarte important. America este numărul unu, din acest punct de vedere. Pot să zic că vreau să implementez și aici acest gen de serviciu. Că în rest toți avem experiență în una-alta”, ne-a declarat George.

În clipa de față nu au stabilit nimic concret, nici zona în care vor să facă investiții, însă se gândesc intens la un plan de afaceri. „Avem niște planuri, dar o să le vedem. Le discutăm, deocamdată”, ne-a declarat Adriana, completând că asta nu înseamnă că va renunța complet la meseria ei, aceea de jurnalist, și nu exclude ca în acest timp să se reîntoarcă și pe micul ecran într-o producție care să o provoace profesional.

„Eu sunt tot timpul pe TV. Acum ce o vrea Dumnezeu. Nu zic nu. De ce să zic nu? Până la 100 de ani. Mergem înainte. Uite, în America, prezentatorii care sunt de peste 40 de ani sunt respectați. La noi, nu. Ești considerată bătrână, depășită, nu ești pe Tik Tok, nu ești pe nu știu ce. Nu mergem. Ăștia tinerii sunt cu online, ăștia mai de vârsta noastră se uită tot la televizor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *