Adi Sînă: Facem bine. Într-adevăr, de când nu ne-am mai văzut și de când nu am mai vorbit, am lansat câteva produse cheie în portofoliul nostru și avem, spre exemplu, o apă de bronzat, senzațională.
Anca Serea: Un produs organic și suntem foarte mândri.
Adi: E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs „cheie” în catalogul nostru. Între timp, am dezvoltat și alte produse. Spre exemplu, am lansat colecția „Serea organic”.
Anca: A fost o surpriză foarte frumoasă făcută de Adrian.
Adi: Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Avem niște produse senzaționale. Au certificări organice, ceea ce este un lucru foarte important. Am făcut două produse în colecția „Serea organic”. Un ser cu hialuronic și o cremă hidratantă cu aloe vera organică și cu măslini, cu hialuronic, cu moleculă mică. Foarte multe lucruri și foarte bune produse anti-aging, de hidratare, care pot fi folosite și de un ten sensibil, chiar și un ten cu probleme.
Anca: Adrian chiar știe și se ocupă.
EGO.ro: Ce înseamnă cu adevărat „organic” pentru că văd scris pe multe produse și, mai nou, mi se pare un trend. Toată lumea când vrea să vândă un produs cosmetic pune că este „organic” sau „bio”.
Adi: Spre exemplu, din colecția de care îți spuneam, „Serea” este realizată din produse atent cultivate și fără aditivi în sol, fără chimicale, fără tot felul de lucruri care pot altera calitatea produsului. În primul rând asta. După care, parabenii sunt eliminați, parfumul și toate lucrurile care pot dăuna.
Anca: Tot ce înseamnă element chimic, în general.
Dar asta nu înseamnă și că termenul de valabilitate este cumva mai mic?
Anca: Da. Asta clar. Cu siguranță. Ăsta este unul dintre criteriile cele mai importante.
Adi: Termenele de valabilitate sunt mai mici, într-adevăr, dar noi ne și permitem să facem treaba asta pentru că nu facem mii de produse pe care să le ținem în foarte multe locuri din lumea asta, care vor sta pe niște rafturi fără să le cumpere cineva la un moment dat.
Anca: De aceea, sfatul nostru, că și eu sunt tentată să merg să cumpăr un brand foarte cunoscut, care este poate la un preț foarte mare și pentru că îl văd într-o reclamă, zic să-l încerc, este că atunci când mergeți să cumpărați un produs să alternați produsele. Direcția generală este să încercăm să fim cât mai aproape de natură, să folosim lucruri naturale, biologice, ecologice, de la tot ce înseamnă alimentație și ce ne aplicăm pe păr, pe scalp și așa mai departe, e foarte bine să avem grijă ce cumpărăm. Un produs care stă la o temperatură și nu este o temperatură potrivită, într-un magazin, aflat sub lumina foarte puternică a soarelui, e clar că nu e cel mai bun.
Adi: Dacă rezistă în condițiile alea e clar că are conservanți. Având conservanți se complică lucrurile puțin.
E adevărat că trebuie să dăm șansa unui produs, nu să ne așteptăm mâine să vedem rezultatele?
Anca: Eu am dat și să știi că am avut multe surprize atunci când am cumpărat produse care erau foarte ieftine, aș putea să zic, comparativ cu ce foloseam înainte și am avut dezamăgiri și de la produse scumpe. Totuși, aș spune că în cazul tenului e un pic diferit. Eu personal testez foarte multe creme, Adi îmi trimite tot felul de creme la testat și să știi că după o săptămână de utilizare, maximum 10 zile, îmi dau seama dacă o cremă este potrivită tenului meu sau nu.
Adi: Cel mai bun ingredient anti-aging este retinolul. A fost și va rămâne.
Dacă ne dăm cu retinol nu putem să stăm la soare…
Anca: Păi da, dar putem să folosim un SPF înainte.
Adi: Există o tendință foarte mare și observăm că lumea a înțeles că soarele nu e bun.
Anca: Soarele este bun, dar cu măsură și la anumite ore.
Adi: Tuturor ne place soarele, dar soarele nu e bun, din păcate. Toate studiile arată lucrul ăsta. Nu se recomandă soarele. Trebuie stat cu multă protecție la soare.
Și ten măsliniu când mai avem? Doar cu autobronzant?
Adi: Da.
Dar nu se ia pe haine?
Adi: Ai să rămâi surprinsă, dar produsul nostru nu pătează. Cearceaful rămâne alb.
Anca: Hai să îți zic cum ne-a venit ideea asta. Eu foloseam mai multe tipuri de autobronzante pentru că am decis, fiind însărcinată, de multiple ori, să nu mă expun la soare, și veneam acasă tot timpul și mă dădeam cu autobronzant. Adi avea o problemă cu mirosul. Tot timpul îmi spunea că miroase cumva metalic. Chit că era cu aromă de cocos sau alte arome. Îmi spunea că arată bine, dar miroase ceva ciudat. Cumva așa ne-a venit ideea de a face această apă autobronzantă care chiar este unică pe piața din România.
Adi: Sunt două nuanțe. E foarte important cum o aplici, clar. Fiind invizibilă, fiind o apă, nu îți dai seama dacă într-o parte ai pus mai mult sau într-o parte ai pus mai puțin și acolo pot apărea cumva diferențe. Încă dacă o aplici corect nu lasă pete și nici nu pătează hainele.
Anca: Nu pătează nici prosopul, nici cearceaful, nici nimic. Uite ne-ai dat o idee bună, să facem un video în care să arătăm că nu pătează absolut deloc.
Fetele dau iama în produsele voastre?
Anca: Fetele noastre sunt la fel de norocoase ca mine. Sarah are un ten foarte frumos, deși este adolescentă. Folosește șamponul, folosește balsamul. Toată familia folosește produsele de păr. Ea nu este cu bronzul, nu-i place tenul bronzat, din contră, se apără de tot ceea ce înseamnă soare. Mai folosesc gelul de duș organic. Cam atât. Sarah are 15 ani și eu nu încurajez. Dacă nu au probleme, date de acnee, să nu folosească creme din adolescență.
Adi: Nu are probleme, nu.
Video: Daniel Bălan