Carmen Tănase, despre momentul în care i-a fost descoperită tumora pe măduvă: ”Trimisă de Dumnezeu”. Ce i-au spus medicii VIDEO EXCLUSIV

Actrița și-a descoperit boala din întâmplare

Scris de: Daoud Andra

01 May. 2024

Carmen Tănase a fost întotdeauna o prezență efervescentă și plină de viață pe micile ecrane, însă puțini știu cu ce probleme s-a confruntat. Invitată în emisiunea EGO Life de miercuri, 1 mai, actrița a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei.

Carmen Tănase, mărturisiri emoționante despre boala cu care a fost diagnosticată

La 63 de ani, Carmen Tănase se poate declara împlinită și liniștită pe toate planurile. Actrița a trecut, de-a lungul timpului, prin numeroase provocări, cărora le-a făcut față cu brio. Despre momentul în care medicii i-au descoperit o tumoră pe măduvă actrița povestește în cadrul emisiunii EGO Life de miercuri, 1 mai.

”Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm. Nu era radiografie, era RMN. Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. Și apoi a început așa o vânzoleală pe acolo, mi-am dat seama că se întâmplă ceva… Și mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent!

Citește și: Ce pățește Carmen Tănase de fiecare dată când cunoaște persoane noi: “Chiar nu au de ce!” VIDEO EXCLUSIV

Pe mine mă durea piciorul, dar eu aveam ceva cervical: o tumoră pe măduvă. Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu, de cine mi-a trimis-o și încăpățânarea tot de Dumnezeu. Am întrebat ce se putea întâmpla. Să paralizez de la gât în jos, se rupea măduva, la modul ăsta. M-a iubit Dumnezeu”, a povestit Carmen Tănase, la EGO Life.

Cea mai mare pauză din carieră

Carmen Tănase a cunoscut celebritatea târziu, însă toată viața a muncit pentru visul ei. Tot în cadrul emisiunii EGO Life, actrița a povestit că a avut o perioadă de 7 ani, în care nu a primit niciun rol.

Citește și: Ego Life, ediția a 93-a. Dana Săvuică, Carmen Tănase și dr. Felicia Oprea, despre îngrijirea corpului trecut de 50 de ani

”Când eram tânără debutantă și am fost la Iași… în provincie e altceva, că sunt puțini actori. Dar după aceea, când am venit la București… eu sunt veterană, am stat 7 ani acasă și nu am primit niciun rol. 7 ani! Odată cu înaintarea în vârstă și sigur că au contat foarte mult anumite lucruri pe care le-am făcut la televiziune. La mine celebritatea a venit târziu, la 45 de ani. Până atunci nu mă cunoștea nimeni.

A fost rău (n.r. când a stat 7 ani fără roluri) pentru că îți alegi o meserie expusă ca să nu mori un anonim, asta este evident. A fost greu, am suferit, eu am pasiunea asta cu animalele de când mă știu. Găteam pentru câini și pentru copil și începusem la un moment dat să mă și resemnez. În clipa în care m-am liniștit că m-am resemnat, ce era să fac?! Atunci au început să apară (n.r. roluri), când m-am relaxat. Eu am trecut prin toate”, a declarat Carmen Tănase, în emisiune.

Miercuri, 1 mai 2024, Carmen Tănase și dr. Felicia Oprea sunt invitatele Danei Săvuică în platoul EGO Life. Emisiunea se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *