Cătălin Neamțu de la Pro TV, despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete. Ce fobie neobișnuită are: „M-a nenorocit” VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Neamțu a acceptat provocarea și o să apară în cel mai nebun show de divertisment, prezentat de Cabral Ibacka la Pro TV, care pune accentul pe improvizație și umor. Actorul pe care telespectatorii o să îl vadă la „Săriți de pe fix!” ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv Ego.ro, despre perioada în care a locuit alături de Mihai Bobonete.

Cătălin Neamțu, detalii despre momentele în care a locuit cu Mihai Bobonete

Cătălin Neamțu și-a amintit de momentele în care a locuit alături de Mihai Bobonete. Acesta ne-a explicat că petrecerile aveau loc în fiecare zi a anului, însă vecinii nu le-au făcut probleme, căci nu s-au trezit cu polițiști la ușă:

„Nu știu dacă îmi este dor să stau cu el în casă, sunt alte perioade. Ne trebuie o casă mare, eu am 3 copii, el 2. Este mai complicat să reușim! A fost o perioadă în care ne jucam mult Fifa pe Playstation și în care serile se terminau spre dimineață. Petreceri erau de pe 1 ianuarie până pe 31 decembrie. Poliție nu am avut niciodată la ușă. Dacă veneau, îi invitam înauntru, să stea cu noi. Veneau și se bucurau și ei! Acum suntem mai liniștiți. Nici chiar la pensie, căci mai plecăm și fără copii. Mai avem spectacole prin țară. Se mai întâmplă să ne mai adunăm în jurul unei mese, ca să zic așa”.

Ce fobie neobișnuită are

Cătălin Neamțu participă la un nou show inedit care o să fie difuzat, în curând, la Pro TV. Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka o să îi pună pe comedianți față în față cu provocări care o să stârnească râsul telespectatorilor. Cătălin Neamțu, care face parte din distribuția proiectului, ne-a dezvăluit care este cea mai mare frică pe care o are, punctând că fobia este una neobișnuită:

„Nu prea merg la pescuit, dar cea mai mare fobie pe care o am este de a pune mâna pe pești vii sau pe orice e alunecos și nu stă în mână. Orice e alunecos mă sperie! Fac grătar de porc. (n.r. dacă îl cheamă prietenii la pescuit). Aștept să fie mort sau să se ocupe cineva, nu pun mâna! Dacă are puțină viață în el, m-a nenorocit, nu îmi mai trebuie nimic! E o frică bizară, dar asta este! Nu, am avut câine. (n.r. nu a avut în copilărie acvariu). Eram neascultător, adunam toți câinii de pe stradă și îi aduceam acasă. Părinții mei nu și-au dorit câine în casă, dar m-am ocupat.”.

Ce a pățit la un spectacol ținut alături de Mihai Bobonete

De asemenea, Cătălin Neamțu și-a amintit și de un întâmplare trăită alături de Mihai Bobonete la un spectacol: „E ciudată, dar o să o spun, asta este! Eram cu Bobonete la un spectacol și făceam o probă pe care o să o vedeți și în emisiune, se numește discurs cu brațe. Un improvizator ține un discurs, altul vine în spatele lui și face mai multe gesturi cu mâinile, iar cel care vorbește trebuie să le justifice. La unul dintre spectacole era întuneric în sală, pe scenă lumină. Bobonete s-a dus să ia pe cineva, după ce a întrebat: „Cine vrea să participe la acest joc?”. S-a zis: „Eu! Eu!”. Când a venit băiatul pe scenă, făceam discurs cu brațe și el avea doar o mână. Ești în fața a 300 de oameni, faci discurs cu brațe și vine omul fără o mână. Este o situație de viață! Am făcut! Ne-am descurcat întotdeauna! Și când am locuit împreună, dar și în 15 ani de jucat spectacole de improvizație! Ne descurcăm!”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *