Ce a pățit Ana Odagiu, actrița din serialul „Bravo, tată!”, în noaptea nunții: „E un semn”. Aceasta recunoaște că nu este chiar cel mai bun model de nevastă VIDEO EXCLUSIV

Iată ce a pățit Ana Odagiu

Ana Odagiu și-a surprins fanii în momentul în care a anunțat că s-a căsătorit cu actorul Conrad Mericoffer, după câteva luni de relație, în condițiile în care actrița nu dădea semne că își dorește musai să îmbrace rochia de mireasă. Chiar și așa viața ei nu s-a schimbat foarte mult, însă acum poate intra mai ușor în tipologia unei femei căsătorite atunci când scenariul vreunul serial sau o piesă de teatru îi cere asta. Ana Odagiu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este vreo soție atipică, ci că are și ea momente când poate este mai cicălitoare.

Ana Odagiu, mărturisiri despre ce i s-a întâmplat în noaptea nunții

Pe Ana Odagiu o întâlnim în postura de soție cicălitoare în serialul ”Bravo, tată”, difuzat de Antena 1, acolo unde face echipă cu Cosmin Natanticu. Acest rol a venit la scurt timp după ce a intrat oficial în rândul femeilor căsătorite.

”La Constanța a fost cununia civilă și aici a fost petrecerea și cununia religioasă. A fost una, practic, cu două părți. Așa se întâmplă: nu vrei, nu vrei, și dintr-o dată poc. Dar mi-am propus să simt că sunt la nunta mea. Să mă bucur de ea. Să fie într-adevăr petrecerea noastră, nu a altora.

Cred că așa a ieșit. Este adevărat că am avut mari emoții, este adevărat că am avut urechea înfundată până la 11 noaptea când, soțul meu iubit, mi-a zis să mă opresc un pic și să stau cu el că nu m-a văzut la față.

Am stat cu el 5 minute și când m-am ridicat urechea se desfundase. E un semn”, ne-a povestit îndrăgita actriță despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, completând că și dacă nu s-ar fi întâmplat fericitul eveniment s-ar fi descurcat în postura unei femei căsătorite.

Ce rol joacă în serialul ”Bravo, tată”

”Să știi că sunt o actriță bună, aș fi putut să fiu femeie măritată și nefiind femeie măritată. Acum este cu totul altceva. În serialul ”Bravo, tată” sunt măritată cu Flavius, adică cu Natanticu. Suntem o echipă foarte mișto și am trăit niște momente absolut tembele la filmări.

Au fost și accidente. L-am rănit pe Natanticu. Nu neapărat cu papucul, erau chiar niște platforme greuțe. Ce m-a bucurat este că nu este plângăcios și a dus cu stoicism în continuare filmarea deși avea degetul umflat. Se întâmplă lucruri”.

Dacă în serial i se pare amuzant că este acea soție care încearcă să-și țină soțul sub papuc, în realitate lucrurile nu stau deloc așa, însă o parte din personajul Cristina se regăsește și în Ana de zi cu zi.

”Așa am simțit, că este o nevastă din aia pe care nu vrei să o întâlnești, că te ”toacă” la cap. Mă rog, cum suntem toate cred în anumite condiții. Am și eu din ea. Dar uitându-mă la ce se vede pe micul ecran pare că sunt destul de simpatică și parcă nu atât de agresivă pe cât mă simt pe interior în momentul în care îl pun la punct.

Dar e ceva ce îmi place tare mult și îmi place echipa, asta este foarte important. Dacă lucrezi cu o echipă bună, care îți vine în întâmpinare este perfect, iar asta se întâmplă la noi”, a mai completat Ana Odagiu pentru EGO.ro.

Citește și Ana Odagiu s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia cu Conrad Mericoffer. Actrița a strălucit în această rochie!

”Sunt într-o perioadă când sunt depășită”

Ana Odagiu a acceptat acest rol într-o perioadă nu tocmai liniștită din viața ei. Actrița nu a avut timp să plece în luna de miere, deși nunta a fost în această vară, tocmai pentru că are agenda foarte plină.

”Singura teamă a fost că nu o să pot să fac față. Am avut și o discuție cu producătorii cu privire la turneele mele. Am zis că o să-mi mai pun dubluri. Am mai ieșit din niște spectacole, însă cu toate astea tot îmi este greu să fac față pentru că sunt multe.

Dar trebuie să recunosc că sunt într-o perioadă când sunt depășită. Dar îmi place și asta mi-am dorit întotdeauna și dacă și ei or să mă ajute un pic cu programul probabil că o să le pot face”, a mai povestit Ana Odagiu pentru EGO.ro, completând că va încerca să-și facă timp și să continue seria de filmulețe amuzante pe care le făcea în mediul online alături de sora ei, Monica Odagiu, filmulețe care sunt din ce în ce mai cerute de public.

”Mă întreabă oamenii în continuare de Marcela și Gioconda. Din fericire lumea este interesată și ăsta este un cârlig pentru noi, să ne mai apucăm dacă ar mai fi cazul.

Dar nu există timp, real nu există timp. Dacă o să fie cazul însemnând într-o vacanță, când avem mai mult timp liber, în niciun caz pandemie cum ne-am apucat inițial”.

Video: Mihai Robu

Citește și Mama tânărului care a murit în accidentul rutier în care a fost implicată Monica Odagiu, dărâmată de durere. Ce a dezvăluit despre fiul său: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *