Cine a fost prima dragoste a lui Ovidiu Lipan Țăndărică: „Toți făceau culoar când treceam cu ea” VIDEO EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică a spus lucrurilor pe nume
Cine a fost prima dragoste a lui Ovidiu Lipan Țăndărică: „Toți făceau culoar când treceam cu ea” VIDEO EXCLUSIV

În ediția cu numărul 85 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică i-a avut invitați pe inegalabilul baterist Ovidiu Lipan Țăndărică și pe unul dintre cei mai importanți impresari din industria muzicală din România, Radu Groza. Cu această ocazie, artistul a vorbit despre iubirile din trecut.
În cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, Ovidiu Lipan Țăndărică a rememorat, pe scurt, o parte din primele lui iubiri din tinerețe. Ca un crai veritabil, s-a îndrăgostit de mai multe ori, dar nu s-a legat la „cap” cu ele.

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre prima sa dragoste

„Prima dragoste…la mine au fost mai multe! Îmi amintesc și acum – a fost o suedeză, eram puști, cântam la mare. Toți făceau culoar când treceam cu ea. Și acum îmi spun, când mă întâlnesc cu prieteni care își amintesc de perioada aia. Cu suedeza a fost foarte frumos! Știi de ce? Pentru că eu nu vorbeam suedeza”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică de față cu Dana Săvuică și Radu Groza.

Citește și Ovidiu Lipan Țăndărică se însoară la 70 de ani? ”Asta e o chestie sensibilă. O facem cât de repede posibil” VIDEO EXCLUSIV

De ce i-a fost teamă de iubire

La cei 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este unul dintre cei mai apreciați artiști români. Cu o carieră de peste cinci decenii, bateristul unor formații celebre (Phoenix sau Roșu și Negru) a cucerit publicul cu pasiunea și talentul pe care le afișează de fiecare dată când urcă pe scenă și cântă la tobe. Chiar și acum, vedeta dă dovadă de același profesionalism, motiv pentru care este în continuare extrem de apreciat de români.

Cât despre viața personală, Țăndărică nu a fost foarte curaj în a-și manifesta iubirea față de cineva:

„Mi-a fost frică să mă îndrăgostesc! Mi-a fost frică să nu sufăr. Eu sunt un mergător continuu, un explorator. În momentul în care pui suflet și am conștientizat lucrurile astea, fiind singur cu mine…atunci trebuie să ai grijă de sufletul tău. Tu, că altcineva nu are! În momentul ală, dacă tu investești mult și ești rănit o dată, de două ori, de trei ori, am conștientizat fiecare iubire și mi-a fost frică să aprofundez pre mult. Poate că acum am început să o cunosc, când a devenit o dragoste de altfel, mai profundă. Am fost expus când băteam la tobe, toate femeile își imaginau cine știe ce…mamă, cum cântă ăsta! (…) Sunt într-o efervescență continuă și asta îmi face bine”.

Care este secretul succesului său în muzică

Potrivit artistului, longevitatea în muzică presupune o anumită disciplină, pe care mulți cântăreți nu o mai au. Tocmai din această cauză, carierele lor se încheie prematur.

„Banii pe care îi faci din business se duc, ca peste tot. Banul circulă. Mamona are o perversitate, încât dacă nu lucrezi cu ”lumină”, ca banul acela să îți fie de folos, s-a dus ca și cum ai muncit în zadar. Trebuie, totuși, să existe un echilibru între minte și spirit, iar dacă le combini pe acestea, sigur dăinui în timp. Uite, eu de 50 de ani pe scenă… Să ai așa o longevitate în muzică, necesită un anumit comportament și o anumită disciplină”, a relatat artistul în ediția cu numărul 85 a emisiunii Ego Life.

Alte subiecte interesante abordate de invitații Danei Săvuică le puteți urmări la EGO Life. Emisiunea se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *