Cu ce se ocupă fratele mai mare al Adelei Popescu. ”Cultura noastră ecologică este de top și de asta ne și lăudăm cu ea” VIDEO EXCLUSIV

Afacerea cu care speră să dea lovitura

Adela Popescu a avut o relație extrem de apropiată cu frații mai mari, Călin și Bogdan, iar apropierea dintre ei a devenit și mai strânsă în momentul în care fiecare și-a întemeiat o familie și a mers pe drumul lui. De câte ori are ocazia se laudă cu cei doi frați și susține că a avut o copilărie frumoasă și datorită lor. În timp ce Bogdan, fratele mai mic este cadru militar, Călin, cel mare, este om de afaceri. Călin Popescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro despre cel mai nou business al lui, dar și cât de greu este să fii antreprenor în România.

Cu ce se ocupă Călin Popescu, fratele mai mare al Adelei Popescu

Adela Popescu nu este doar mândră de familia ei, dar pune mâna la treabă atunci când este nevoie. Dovadă că, atunci când a venit vorba de afacerea fratelui mai mare, Călin, actrița împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, a mers să-l ajute în mod direct.

Călin Popescu a dezvoltat de ceva vreme o afacere cu prune, un concept 100% bio, iar Adela și Radu au cules prune ori de câte ori a fost nevoie de o forță de muncă în plus.

”Din păcate, într-adevăr, e aproape imposibil să faci afaceri în agricultură fără să ai alte afaceri. Trebuie să vii cu bani de acasă, să vii cu investiții. Imaginează-ți că o investiție de genul acesta trebuie susținută cam 4-5 ani până începe să producă ea. Cu angajați, cu tot felul de tratamente, nu este deloc simplu. Nu poți să faci doar asta”, ne-a povestit fratele Adelei Popescu despre business-ul lui.

Citește și Adela Popescu, despre întoarcerea în televiziune: „Încă nu ne pensionăm”. Ce a anunțat despre noile sale proiecte: „Sunt cu toată inima spre a le face” VIDEO EXCLUSIV

”Ne găsiți cam în toate supermaket-urile din România”

Călin Popescu și-a gândit afacerea ca pe un concept bio, cu fructe crescute natural, fără chimicale, însă totuși ca pe un business. Mai precis la baza acestei afaceri nu stă doar dorința de a aduce pe piața din România fructe naturale, ci de a face și bani.

”Evident că am gândit business. Deci nu avem timp de romantisme, dar în același timp sunt foarte focusat pe produse de calitate, adică produse care nu fac rău în primul rând. Iar cultura noastră ecologică este de top și de asta ne și lăudăm cu ea. E producție ecologică”, a mai povestit Călin Popescu pentru EGO.ro, completând că în acest moment lucrurile par să evolueze în ritmul dorit și că, pe lângă supermarket-urile din România, speră ca în curând să vină spre el și magazine din afara țării.

Nu de aceeași părere este și familia lui, în frunte cu Radu Vâlcan, care îi sugerează să se gândească de mai multe ori înainte de a lua decizia de a vinde prunele înafara țării.

”Ne găsiți cam în toate supermarket-urile din România. Deocamdată suntem doar intern, dar nu știu, depinde cine plătește cel mai bine. Totuși v-am zis că vreau să fac business. Promit că mă voi gândi la ideea de a rămâne doar un producător local”.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Radu Vâlcan și Adela Popescu. Prezentatorul de la Insula Iubirii este mult mai mare, diferența considerabilă

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Gabriela Cristea, vestea MOMENTULUI! ''Da, divorțul bate la ușă. Acceptăm realitatea așa cum este, ce...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Soțul Deliei l-a dat în judecată pe Dany Boy de la Insula Iubirii. Ce i-a...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 27 Septembrie 2024. Balanţele au parte de recunoașterea meritelor pe planul profesional şi de...
Horoscop Zilnic Vineri 27 Septembrie 2024. Nativii din zodia Fecioară scapă de o veche problemă...
Ce regim alimentar este recomandat fiecărei zodii pentru a avea rezultate uimitoare. Dieta disociată este...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Bella Hadid, revenire inedită pe catwalk, după o pauză de doi ani. Cum a apărut...
Cristina Vlad, artista de muzică populară, se lansează în afaceri! Ce business profitabil și-a deschis...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *