Cum arată dormitorul și dressing-ul Anamariei Prodan. Talismanele norocoase pe care le ține peste tot în casă VIDEO EXCLUSIV

Ce obiecte îi poartă noroc impresarei

Anamaria Prodan se bucură de o vilă impresionantă în Snagov, pe care a decorat-o după bunul plac. Dormitorul cunoscutei impresare are, predominant, nuanțe de alb și auriu. Chiar lângă se află un dressing uimitor, plin de o mulțime de genți de designer și pantofi de brand. Echipa Ego.ro a intrat în spațiul intim al frumoasei vedete, iar aceasta a explicat ce talismane norocoase ține în propria casă.

Anamaria Prodan, despre talismanele norocoase pe care le ține în casă

Anamaria Prodan are numeroase talismane sub forma unor broscuțe în casă, iar pe unele le deține încă de când se afla la o vârstă fragedă. De asemenea, fanii știu că vedeta și-a tatuat, la un moment dat, aceste ființe, care îi țin noroc. Ba chiar, impresara se bucură și de un ponton superb, atașat vilei din Snagov:

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul provocat de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut să spună, stupoare pentru fani

„Acestea sunt ale mele. Am foarte multe, sunt broscuțele. Eu am tatuate broscuțele pe mine. Acestea îmi plac foarte mult, când eram mică îmi ascundeam lucruri mici în ele, în broscuțe! Este vorba și de povestea cu prințul, când eu am spus că mi-am găsit prințul, care are coroană. Afară, dacă te uiți, seara sunt broscuțe. Dacă te uiți pe geam, la mine, pe ponton, sunt multe broscuțe.”, a spus ea, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Imagini cu Anamaria Prodan care nu pot fi uitate niciodata. Momentul in care a pozat in cel mai provocator mod
Anamaria Prodan

Peretele din vila de la Snagov dedicat fostului soț

Anamaria Prodan se bucură de două fiice, Rebecca și Sarah, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu. Chiar dacă au hotărât să meargă pe drumuri separate, aceștia au păstrat o relație cât mai bună și s-au implicat în creșterea tinerelor. Impresara mai are, din mariajul cu Laurențiu Reghecampf, un băiat, Laurențiu Reghecampf junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, șocând o țară întreagă, însă impresara nu a renunțat la peretele din vila de la Snagov, care îi este dedicat fostului partener.

Citește și: Anamaria Prodan iubește din nou? Cine este bărbatul care o sărută cu foc pe vedetă, imaginile i-au dat de gol

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din echipa națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare de look îndrăzneață. Ce și-a făcut vedeta, fanii sunt uluiți

Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână! Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie, cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam. Dar aceasta este viața, vine la pachet și cu bune, dar și cu rele. Nu s-a mai putut, fiecare merge mai departe cum poate!”, dezvăluia Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Interviurile Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *