Doinița Oancea, despre legătura cu surorile Luciu și Gheorghe Visu: “Îmi este rușine să îl sun!” VIDEO EXCLUSIV

Mai păstrează legătura cu actorii din “Inimă de țigan”?

Anumite producții din România nu doar că au cucerit inimile fanilor pentru totdeauna, dar le-au oferit actorilor mijloace pentru a pune bazele unor prietenii pe viață. Doinița Oancea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre legăturile pe care le are și acum cu Iuliana și Nicoleta Luciu, dar și cu Gheorghe Visu, pe care recunoaște că îl sună mai rar, iar motivul este unul la care nu mulți se așteptau.

Doinița Oancea, despre legăturile cu actorii din “Inimă de țigan”

Doinița Oancea ne-a dezvăluit că prima oară a cunoscut-o Iuliana Luciu, iar, ulterior, Nicoleta Luciu a jucat-o pe sora ei în “Inimă de țigan”. Vedeta a păstrat legătura cu amândouă, însă recunoaște că vorbește mai des cu sora mai mică a soției lui Zsolt Csergo:

“Dacă nu mă înșel, prima dată am cunoscut-o pe Iuliana Luciu și ne-am împrietenit. Prima prietenă de pe platou, cu care am simțit că fac match, a fost Raluca Tătaru, o juca pe Argentina în “Inimă de țigan”. Da, am jucat cu Nicoleta Luciu, ea era sora mea, dar juca și Iuliana în “Inimă de țigan”. Jucam toate! Da, mai puțin cu Nicoleta, într-adevăr, că viața ei s-a schimbat, dar mai des cu Iuliana. (n.r. au păstrat legătura)”.

Ce spune despre Gheorghe Visu

De asemenea, Doinița Oancea a format anumite legături puternice de prietenie pe platourile de filmare. Totuși, frumoasa actriță recunoaște că nu îl sună foarte des pe Gheorghe Visu, cel care l-a jucat pe tatăl său, State Potcovaru, în “Inimă de țigan”, chiar dacă ar putea să discute când își dorește cu marele star:

“Sunt prietenii care pot dăinui o viață, îi dau exemplu pe Octavian Strunilă, pe Augustin Viziru, pe doamna Carmen Tănase, pe tăticul, pe care îl iubesc și îl respect foarte tare. Îmi este rușine să îl sun, deși știu că pot să îl sun oricând să vorbesc cu el! Îmi este rușine, de ziua lui îi mai dau câte un mesaj, îl mai întreb ce face. Ultima oară când am vorbit cu el, puțin m-a certat, recunosc, dar am o chestie de acest gen cu oamenii pe care îi respect foarte tare. Nu ajung neapărat la stadiul de prietenie, nu pot să îmi permit să spun că domnul Gheorghe Visu e prietenul meu. N-am cum! Nu pot, stau retrasă!”.

Doinița Oancea, despre oamenii din industrie pe care îi respectă

Mai mult, vedeta a punctat că îi este rușine să îi sune pe oamenii pe care îi respectă și admiră din industrie. Doinița Oancea ne-a povestit că, în trecut, prefera să se intereseze de regretata Sanda Manu, căci a iubit-o enorm: “Așa sunt și cu doamna Ruxandra Ion, o iubesc, o admir, o respect, dar este o chestie la mine! Și cu Sanda Manu, Dumnezeu să o odihnească, profesoara mea pe care o iubeam, o respectam, o admiram, tot la fel, întrebam pe toată lumea ce mai face doamna Manu, dar îmi era așa să o deranjez.”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *