Ioana Ginghină, despre despărțirile din adolescență: „Când mă despărțeam făceam urme pe mașină, era o drama, o poveste!” VIDEO EXCLUSIV

Ce au întrebat-o foștii iubiți

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, având o carieră strălucitoare în domeniul care a consacrat-o. Pe plan personal ea trăiește o perioadă frumoasă, ținând cont că s-a căsătorit, de curând, cu partenerul său, Cristi Pitulice. De asemenea, ea se bucură de o fiică, Ruxandra, din mariajul cu Alexandru Papadopol. Spumoasă cum o știe toată lumea, vedeta a vorbit în exclusivitate pentru Ego.ro despre viața amoroasă pe care a avut-o în trecut, explicând că despărțirile din adolescență erau cu adevărat fantastice.

Ioana Ginghină, despre viața amoroasă

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit că niciodată nu i s-a întâmplat ca un bărbat să nu îi dea mesaj după prima întâlnire. Totuși, vedeta a punctat că întotdeauna a fost sinceră, spunând dacă vede sau nu o relație cu o persoană, însă în adolescență prefera ca lucrurile să fie mai dramatice, mai ales după o despărțire:

“Nu! Dacă aș fi avut vreodată vreo frică, cred că asta e! (n.r. să îi dea cineva „ghost”) După fiecare întâlnire, așteptam feedback. Dacă nu primeam imediat, cum intram în casă și mă demachiam trebuia să aud telefonul! Dacă nu, nu era bine! Nu știu, nu mi s-a întâmplat niciodată! (n.r. să nu primească mesaj după o întâlnire) Ar fi fost foarte ciudat!

Mai aud la prietene, ele trec prin chestia asta! Eu oricum stau prost la capitolul încredere în mine, în ciuda faptului că nu arăt! Nu cred una sau alta despre mine, dar mă zguduie dacă nu primesc feedback. Cumva m-ar termina cred! Eu am zis întotdeauna: “Nu, nu e cazul! Hai să rămânem prieteni!”. Când eram mai mică, chiar și sub 20, aveam chestii de genul! Când mă despărțeam făceam urme pe mașină, era o dramă, o poveste! Cred că după ce am ajuns actriță m-am mai liniștit!”

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară: “Dacă, Doamne ferește, mă despart de Cristi, o să mă mai mărit încă o dată” VIDEO EXCLUSIV

Cum erau despărțirile în adolescență

Ioana Ginghină ne-a mărturisit că la o vârstă fragedă își dorea ca despărțirile să fie cât mai interesante. Cu toate acestea, vedeta a specificat că în momentele în care s-a întâlnit cu foștii săi iubiți, din Sibiu, aceștia nu știau de ce a fost provocată separarea:

“Dacă era iarnă făceam urme, da! Am fost ceva la viața mea! Eu nu simțeam așa, dar cum să te desparți așa când poți să faci o întreagă poveste! După ani de zile când mă întâlneam cu foștii mei iubiți din Sibiu îmi ziceau: “Eu nici acum nu știu de ce ne-am despărțit!”.

Nu știi? Simplu! Eu le făceam în așa fel încât omul nu știa din ce m-am luat! Acum vreo 10-15 ani m-am întâlnit cu un fost iubit din liceu care a venit la București și mi-a zis: “Nici până în ziua de azi nu știu de ce ne-am despărțit!”. I-am spus: “Hai mă! M-am plictisit!”. Știu cum eram!”

Citește și: A fost vorba de infidelitate între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol? Actrița lămurește zvonurile VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *