Kate Middleton a fost detronată! Ea este cea mai elegantă femeie din Familia Regală FOTO

Verișoara prințului William i-a convins pe criticii de modă

Scris de: Daoud Andra

30 Jul. 2024

De-a lungul timpului, Kate Middleton a devenit un simbol al eleganței și fiecare apariție a sa a fost lăudată de criticii de modă. Deși prințesa de Wales era favorita revistelor britanice de fashion, în 2024, o altă figură regală i-a luat locul la capitolul eleganță.

Prințesa care concurează cu Kate Middleton la eleganță

Revista britanică Tatler a dat verdictul în ceea ce privește cea mai elegantă femeie din Marea Britanie. Dacă până acum Kate Middleton era de neînlocuit la acest capitol, ei bine în 2024, o altă membră a Familiei Regale i-a luat locul. Este vorba despre prințesa Beatrice, care a reușit să-i convingă pe experții în modă cu aparițiile sale din ultimul timp.

Beatrice a fost, la un moment dat, subiect de glume din cauza accesoriilor pe care le purta, dar stilul ei vestimentar a evoluat mult în ultimii ani. Dacă la nunta lui William cu Kate, pălăria pe care a purtat-o a stârnit numeroase controverse, în 2024 a ajuns să fie numită cea mai elegantă femeie de la Londra.

Vezi și: Asemănările dintre Kate Middleton și Alina Maria a României. Ce au în comun soția lui William și soția lui Nicolae

”Cândva subiectul multor glume din cauza acelei pălării Philip Treacy de la nunta prințului și prințesei de Wales, Beatrice a devenit de atunci un model de eleganță vestimentară, îmbinând stilul vintage cu glamourul modern”, se arată în revista Tatler.

Prințesa Beatrice de York

Cine este prințesa Beatrice

Beatrice este prințesă de York, fiind verișoara lui William și a lui Harry. În vârstă de 36 de ani, Beatrice Elizabeth Mary este fiica cea mare a prințului Andrew și a soției sale. Este nepoata regretatei regine Elisabeta a II-a și a opta în linia succesiunii la tron.

Prințesa Beatrice a studiat la Universitatea Goldsmiths din Londra, fiind licențiată în Istoria Ideilor. S-a implicat în numeroase activități caritabile și duce o muncă importantă în ceea ce privește sprijinul tinerilor cu dizabilități.

Vezi și: Mesajul ascuns al ținutei purtate de Kate Middleton la Wimbledon. Ce semnificație puternică are rochia de culoare mov

Pe plan personal, este căsătorită cu un dezvoltator imobiliar italian, pe nume Edoardo Mapelli Mozzi și au împreună un copil. Cei doi au făcut nunta în anul 2020, însă evenimentul a fost unul restrâns, din cauza retricțiilor impuse de pandemie. Deși nu are îndatoriri regale precum William și Kate, prințesa Beatrice se implică în numeroase proiecte caritabile, iar de când Kate Middleton este bolnavă, îi ține locul la diferite evenimente.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *