Lavinia Petrea, detalii din culisele matinalului de la Pro TV: „Mi s-a întâmplat să rămân fără voce în timpul emisiei”. Cum a gestionat situația VIDEO EXCLUSIV

Cum o ajută colegul său dacă are o problemă

Lavinia Petrea nu doar că este prezentatoarea știrilor dimineții de la Pro TV, matinal pe care îl prezintă alături de Mihai Dedu, ci are și o carieră de reporter în spate. În exclusivitate pentru Ego.ro, aceasta ne-a mărturisit ce se întâmplă înainte ca telespectatorii să îi vadă pe prezentatori pe micile ecrane, dar și care este secretul știrilor matinale.

Lavinia Petrea, despre știrile dimineții

Lavinia Petrea a punctat că atmosfera din redacție este una relaxată și plină de veselie, astfel că telespectatorii își încep diminețile cu o doză de energie pozitivă, dată mai departe de către prezentatori. Ba chiar, vedeta a mărturisit că voia bună reprezintă cheia succesului pentru știrile dimineții:

“Râdem! Știi cât de important este să existe o atmosferă relaxată și plină de energie bună? La ora la care noi ne întâlnim funcționăm mai greu! Totul merge mai greu! Lăsăm problemele deoparte și încercăm să vorbim despre lucruri pozitive, să avem o stare bună! Face cumva parte din fișa postului acest lucru, să vii dimineața cu o stare bună ca să poți să o dai mai departe!

Cred că aceasta este cheia succesului echipei de dimineață! Râdem foarte mult împreună, chiar și în pauze sau înainte de emisie! Colege noastre ne fac să intrăm în atmosfera respectivă. Mă refer la cele care ne fac machiajul, ne aranjează sau au grijă de haine.

Până în ultima secundă este cineva care dă cu rola de scame, ne aranjează ultimul fir de păr! Fiecare minut contează dimineața. Au fost momente în care ne-am așezat pe scaun în ultima clipă pentru că am întârziat puțin din diverse motive!”

Citește și: Lavinia Petrea, secretele meseriei de prezentator de știri. Ce spune despre prompter: „La început mă încurca!” VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă dacă unul dintre prezentatori are o problemă

Mai mult, Lavinia Petrea a dezvăluit că i s-a întâmplat să rămână fără voce în timpul emisiei, astfel că Mihai Dedu i-a ținut locul pentru a-și reveni. Cei doi găsesc soluții de fiecare dată pentru ca telespectatorii să fie puși la punct cu noutățile:

“Nu are cum să se întâmple, să nu pornească emisia! Începe întotdeauna la 6 fix! Avantajul matinalului este că există doi prezentatori. Am mai întârziat, dar am reușit să ajungem pe scaun, mai puțin machiați, poate fără să fim aranjați sau cu totul pus la punct. Suntem doi, iar dacă unul are o problemă, rămâne celălalt pentru 10-15 minute.

De-a lungul acestor ani mi s-a întâmplat să rămân fără voce în timpul emisiei sau să mă apuce tusea, îmi curgeau lacrimile! Am început să citesc intro-ul și abia l-am dus până la sfârșit! Îmi curgeau lacrimile și îmi venea să tușesc! Am ieșit afară, am luat o pauză de 10 minute și Mihai mi-a ținut locul. Sunt și momente de genul acesta!

Suntem oameni! Te trezești dimineața, ai un ritm mai mult automat, dat de rutină. Orice se poate întâmpla! Îți poți da seama că nu ești în cea mai bună formă fizică la o oră sau două după ce te-ai trezit. Totuși, ai un job de făcut și găsești soluții!”

Citește și: Lavinia Petrea nu a apucat să se bucure prea mult timp în apartamentul de burlăciță: ”A venit așa la pachet cu o familie și copii” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *