La câte grade se coace drobul de miel. Care este temperatura optimă
Drobul este un preparat culinar tradițional românesc și consumat, în general, în perioada sărbătorilor Pascale, alături de alte mâncăruri specifice
Cum trăiești tu zi de zi ca să te regăsești? Călătorești, decorezi, redecorezi, petreci timp în casa și în grădina ta, te informezi, citești, gătești! Îți cunoaștem pasiunile și necesitățile, din acest motiv venim în sprijinul tău cu articole actuale, cu informații complete și cu sfaturi pentru a economisi timp și energie.
Principalele domenii de interes din care îți vom aduce sfaturi utile și tutoriale:
Travel – locații, obiceiuri, tradiții, comunități
Home&deco / Casa și grădina – spațiul tău
Psihologie și știință
Carieră – educație și formare
Ce mai citim – prezentare cărți
Rețete
Drobul este un preparat culinar tradițional românesc și consumat, în general, în perioada sărbătorilor Pascale, alături de alte mâncăruri specifice
Carnea de miel nu lipseşte de pe mesele românilor în perioada Paştelui. Astfel, dacă vrei să prepari o friptură delicioasă, trebuie să fii atent şi la condimentele pe care le alegi pentru acest preparat.
Pogorârea Luminii Sfinte de la Ierusalim este cel mai vechi miracol al creștinătății.
Află care va fi programul și până la ce oră sunt deschise unele dintre cele mai cunoscute supermarketuri de Paște 2022
Ce nu trebuie să faci în Vinerea Mare de Paşte. Ziua în care Isus Hristos a fost răstignit pe cruce vine cu interdicții creștine, de care majoritatea oamenilor țin cont
Vopsitul ouălor este una dintre principalele preocupări dinaintea Paștelui. Dar cum oferta coemrcianților în ce privește coloranții este vastă, trebuie să fim atenți când alegem vopseaua ăentur ouă. Unele pot fi toxice.
Află ce este bine să spui atunci când aprinzi o lumânare. Ce greşeli fac românii frecvent în privinţa acestui obicei.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit secretul rețetei sale de sarmale. Cât trebuie să plăteşti, dacă vrei să ai pe masa de Paşte bucate preparate de celebrul chef.
Iată un truc simplu de care trebuie să ții cont pentru a obține ouă de Paște strălucitoare.
Iată ce formă trebuie să aibă oul câștigător la masa de Paște.