Rețete
De Petronela Radu | 29 Dec. 2022

Rețeta de cozonac a lui Sorin Bontea. Cât timp trebuie să frămânți aluatul, de fapt. Secretul pentru un preparat delicios

Care sunt pașii din rețeta lui chef Sorin Bontea

Citește mai mult
Rețeta de cozonac a lui Sorin Bontea. Cât timp trebuie să frămânți aluatul, de fapt. Secretul pentru un preparat delicios
De Petronela Radu | 29 Dec. 2022

Rețeta lui Cătălin Scărlătescu pentru cea mai bună piftie. Ce truc folosește ca să iasă limpede

Cătălin Scărlătescu: „De sărbători aleg mereu preparatele tradiționale”

Citește mai mult
Rețeta lui Cătălin Scărlătescu pentru cea mai bună piftie. Ce truc folosește ca să iasă limpede
De Daoud Andra | 28 Dec. 2022

Cum se face cea mai bună maioneză pentru salata de boeuf. Când se adaugă sucul de lămâie, de fapt. Așa nu se va tăia

Sucul de lămâie împiedică maioneza să se taie

Citește mai mult
Cum se face cea mai bună maioneză pentru salata de boeuf. Când se adaugă sucul de lămâie, de fapt. Așa nu se va tăia
De Cezar Andrei | 28 Dec. 2022

Rețeta secretă de sarmale a lui Florin Dumitrescu. Ingredientul special pe care îl adaugă pentru un plus de savoare

Rețeta secretă de sarmale a lui Florin Dumitrescu. Sarmalele se numără printre preparatele-vedetă ale mesei de Sărăbători. Fiecare gospodină are propria rețetă, însă dacă vrei să îi impresionezi pe cei […]

Citește mai mult
Rețeta secretă de sarmale a lui Florin Dumitrescu. Ingredientul special pe care îl adaugă pentru un plus de savoare
De Daoud Andra | 27 Dec. 2022

Care e cea mai bună carne pentru piftie. Secretul ca să iasă delicioasă, greșeala majoră pe care trebuie să o eviți

Carnea care îți garantează un rezultat deosebit

Citește mai mult
Care e cea mai bună carne pentru piftie. Secretul ca să iasă delicioasă, greșeala majoră pe care trebuie să o eviți
De Daoud Andra | 26 Dec. 2022

Cât timp se lasă friptura de porc la cuptor și la ce temperatură, de fapt. Secretul pentru a ieși perfectă

Trucuri pentru o friptură delicioasă

Citește mai mult
Cât timp se lasă friptura de porc la cuptor și la ce temperatură, de fapt. Secretul pentru a ieși perfectă
De Daoud Andra | 26 Dec. 2022

Cum se păstrează corect toba. Greșeala pe care cel mai probabil și tu ai făcut-o până acum

Toba poate fi păstrată până la un an

Citește mai mult
Cum se păstrează corect toba. Greșeala pe care cel mai probabil și tu ai făcut-o până acum
De Cezar Andrei | 24 Dec. 2022

Ce e bine să faci cu varza murată înainte de a o folosi la sarmale. Greșeala banală care strică tot gustul

Trucuri și sfaturi esențiale

Citește mai mult
Ce e bine să faci cu varza murată înainte de a o folosi la sarmale. Greșeala banală care strică tot gustul
De Oana Matei | 24 Dec. 2022

Răcitură sau piftie limpede de porc. Cât timp se lasă de fapt carnea la fiert. Sfaturi de preparare fără gelatină

Trucuri prețioase pentru un preparat perfect

Citește mai mult
Răcitură sau piftie limpede de porc. Cât timp se lasă de fapt carnea la fiert. Sfaturi de preparare fără gelatină
De Cezar Andrei | 24 Dec. 2022

Rețetă caltaboș cu orez și ceapă. Ingredientul care nu trebuie să lipsească. Așa iese un preparat delicios

Cum se face caltaboșul cu orez și ceapă.

Citește mai mult
Rețetă caltaboș cu orez și ceapă. Ingredientul care nu trebuie să lipsească. Așa iese un preparat delicios
Feature Articles
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…
Ionuț Vieriu
Cum să tai ceapă fără să plângi? Trucuri utile în bucătărie
Nu există bucătar, fie el amator sau profesionist, care să nu fi experimentat măcar o dată lupta cu o ceapă „plângăcioasă”. Cunoscută pentru compușii săi…