Rețete
De Oana Matei | 09 Dec. 2022

Plăcintă cu carne și ciuperci. Rețetă pentru Sărbători. E delicioasă, nu trebuie să-ți lipsească de pe masă

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Plăcintă cu carne și ciuperci. Rețetă pentru Sărbători. E delicioasă, nu trebuie să-ți lipsească de pe masă
De Daoud Andra | 08 Dec. 2022

Ce să nu pui niciodată în salata de boeuf. Îi strică tot gustul

Ingredientul care strică gustul salatei de boeuf

Citește mai mult
Ce să nu pui niciodată în salata de boeuf. Îi strică tot gustul
De Petronela Radu | 08 Dec. 2022

Cozonac pufos după rețeta bunicii. Secretul pentru un gust ca pe vremuri

Vei obține cozonaci pufoși și foarte gustoși

Citește mai mult
Cozonac pufos după rețeta bunicii. Secretul pentru un gust ca pe vremuri
De Petronela Radu | 08 Dec. 2022

Cum se prepară maioneza pentru salata de boeuf. Sigur ai greșit și tu până acum, de asta nu îți iese pufoasă și gustoasă

În mai puțin de un minut va fi gata

Citește mai mult
Cum se prepară maioneza pentru salata de boeuf. Sigur ai greșit și tu până acum, de asta nu îți iese pufoasă și gustoasă
De Daoud Andra | 07 Dec. 2022

Secretul celei mai pufoase și cremoase negrese. Ingredientul special pe care să îl adaugi în aluat

Care este ingredientul-cheie și când trebuie să îl adaugi în aluat

Citește mai mult
Secretul celei mai pufoase și cremoase negrese. Ingredientul special pe care să îl adaugi în aluat
De Petronela Radu | 07 Dec. 2022

Cu ce să ungi cozonacii ca să iasă lucioși și rumeni. Amestecul pe care trebuie să îl prepari

Cât timp trebuie să stea la dospit aluatul pentru cozonaci

Citește mai mult
Cu ce să ungi cozonacii ca să iasă lucioși și rumeni. Amestecul pe care trebuie să îl prepari
De Petronela Radu | 07 Dec. 2022

Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert

Sfaturi numai bune de pus în practică

Citește mai mult
Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert
De Cezar Andrei | 07 Dec. 2022

Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur

Metoda pe care doar bucătarii cu experiență o cunosc pentru o friptură suculentă, fragedă și extrem de gustoasă

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur
De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși

Bucătarul Marian Toma: „Se poate amesteca și carne de porc cu vită”

Citește mai mult
Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși
De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli

Rețeta, pas cu pas

Citește mai mult
Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli
Feature Articles
Ionuț Vieriu
Care este cea mai bună perioadă pentru a alege și a da avans pentru concediul din vară
Planificarea unui concediu de vară poate fi o adevărată provocare, mai ales când încercăm să găsim echilibrul între buget, preferințele de destinație și disponibilitatea locurilor.…
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…