Fasole cu ciolan, rețeta tradițională. Ingredientul care o face mai gustoasă, ce trebuie să adaugi neapărat
Care este ingredientul la care trebuie să fii foarte atentă
Care este ingredientul la care trebuie să fii foarte atentă
Trucuri foarte utile pentru a obține un piure cremos și gustos
Rețeta de ciorbă de pui, pas cu pas
Ce să pui neapărat în mămăligă când începe să fiarbă. Preparatul tradințional este de obicei un excelent înlocuitor al pâinii. Chiar dacă este un preparat cu o istorie îndelungată, iar […]
Aplică aceste trucuri și șnițelele nu vor mai fi îmbibate de ulei
Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar în cazul în care nu consumați carne de porc, o puteți înlocui cu cea de pui sau vită
Adaugă acest ingredient în butoi, dacă observi că varza face floare
Rețeta clasică de cozonac se poate face cu diverse umpluturi, în funcție de preferințe.
Metoda simplă de mare ajutor
Trucul de aur pe care trebuie să-l cunoști