Cât se fierb măruntaiele pentru drobul de miel. De ce nu trebuie să le dai prin maşina de tocat
Acest preparat se regăsește în lucrarea celebrului bucătar Radu Anton Roman, care a venit cu cele mai utile sfaturi.
Acest preparat se regăsește în lucrarea celebrului bucătar Radu Anton Roman, care a venit cu cele mai utile sfaturi.
Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a prepara o rețetă de pască mănăstirească, cum o prepară măicuțele
Carnea de miel este foarte gustoasă, însă medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte consumul acestui tip de carne.
Sarmalele de post sunt unele dintre cele mai apreciate de oameni, mai ales că se gătesc ușor și aveți nevoie de doar câteva ingrediente
Vrei să faci o friptură fragedă şi savuroasă de Paşte? Atunci trebuie să fii foarte atent şi la carnea de miel pe care o cumperi.
Cum să obții cel mai pufos aluat pentru cozonac. Iată ce trebuie să știi înainte de a te apuca de treabă.
Carnea de miel este nelipsită de pe masa românilor de Paşte. Pentru a prepara însă cea mai gustoasă friptură, trebuie să afli câteva trucuri utile.
Clătitele sunt desertul preferat al copiilor, dar şi al adulţilor. Dacă vrei să prepari unele gustoase şi pufoase, avem câteva trucuri şi sfaturi pentru tine.
Piureul de cartofi pare un preparat banal la prima vedere. Pentru a face însă unul gustos, trebuie să ştii câteva trucuri foarte importante.
În perioada postului de Paște variantele culinare nu sunt foarte variate. Iată câteva rețete de post pe care le pregătiți rapid