Rețete
De Olteanu Mariana | 22 Sep. 2023

Ce să adaugi în apa în care gătești carnea de pui. Așa va fierbe de două ori mai repede. Și bunicile apelau la acest truc

Carnea de pui stă la baza mai multor preparate. Însă, uneori, fierberea acesteia poate da o serie de bătăi de cap gospodinelor. Din fericire, există un truc prin care putem […]

Citește mai mult
Ce să adaugi în apa în care gătești carnea de pui. Așa va fierbe de două ori mai repede. Și bunicile apelau la acest truc
De Cezar Andrei | 22 Sep. 2023

Cât oțet se pune la gogoșarii murați, de fapt. Așa rămân crocanți și se păstrează perfect peste iarnă

Secretul știut doar de gospodinele iscusite.

Citește mai mult
Cât oțet se pune la gogoșarii murați, de fapt. Așa rămân crocanți și se păstrează perfect peste iarnă
De Badea Violeta | 22 Sep. 2023

Ce să adaugi în murături pentru a ieși crocante și gustoase. Trucul secret folosit de chef Joseph Hadad care le dă un plus de savoare

Află ce trebuie să pui în murături pentru a ieși crocante și gustoase!

Citește mai mult
Ce să adaugi în murături pentru a ieși crocante și gustoase. Trucul secret folosit de chef Joseph Hadad care le dă un plus de savoare
De Cezar Andrei | 22 Sep. 2023

Cu ce să ungi oala înainte de a pune sărmăluțele la fiert. Secretul lui Radu Anton Roman pentru un gust desăvârșit

Cea mai delicioasă rețetă de sarmale.

Citește mai mult
Cu ce să ungi oala înainte de a pune sărmăluțele la fiert. Secretul lui Radu Anton Roman pentru un gust desăvârșit
De Oana Matei | 22 Sep. 2023

Ce să presari peste vinete înainte de a le băga la cuptor. Ingredientul care le face mult mai bune. Doar bucătarii de top știu secretul

Află cum să prepari cele mai bune vinete la cuptor

Citește mai mult
Ce să presari peste vinete înainte de a le băga la cuptor. Ingredientul care le face mult mai bune. Doar bucătarii de top știu secretul
De Badea Violeta | 22 Sep. 2023

Ce să faci neapărat cu mălaiul înainte de a-l pune la fiert pentru mămăligă. Gospodinele de la țară apelează la acest truc de sute de ani

Trucuri pentru o mămăligă perfectă!

Citește mai mult
Ce să faci neapărat cu mălaiul înainte de a-l pune la fiert pentru mămăligă. Gospodinele de la țară apelează la acest truc de sute de ani
De Oana Matei | 22 Sep. 2023

Ce pun gospodinele din Viscri în borcanele cu murături. Așa ies crocante și gustoase, rețeta are sute de ani

Castraveți murați cu 12 condimente. Rețeta tradițională de la gospodinele din Viscri

Citește mai mult
Ce pun gospodinele din Viscri în borcanele cu murături. Așa ies crocante și gustoase, rețeta are sute de ani
De Oana Matei | 21 Sep. 2023

Cum poți să pregătești paste al dente. Ponturi și sfaturi utile de la un chef italian

Metode de alternative de pregătire a pastelor al dente

Citește mai mult
Cum poți să pregătești paste al dente. Ponturi și sfaturi utile de la un chef italian
De Badea Violeta | 21 Sep. 2023

La ce temperatură și cât timp se coace, de fapt, plăcintă cu mere. Secretul ca să iasă pufoasă și gustoasă

Află toate secretele delicioasei plăcinte cu mere!

Citește mai mult
La ce temperatură și cât timp se coace, de fapt, plăcintă cu mere. Secretul ca să iasă pufoasă și gustoasă
De Oana Matei | 21 Sep. 2023

Ce să faci ca să nu se mai lipească orezul când îl fierbi. Trucul banal de mare ajutor în bucătărie

Reguli de fierbere a orezului

Citește mai mult
Ce să faci ca să nu se mai lipească orezul când îl fierbi. Trucul banal de mare ajutor în bucătărie
Feature Articles
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…
Ionuț Vieriu
Cum să tai ceapă fără să plângi? Trucuri utile în bucătărie
Nu există bucătar, fie el amator sau profesionist, care să nu fi experimentat măcar o dată lupta cu o ceapă „plângăcioasă”. Cunoscută pentru compușii săi…