Rețete
De Oana Matei | 25 Aug. 2023

Cu se să înlocuiești drojdia în prăjituri. Ingredientul fabulos de care s-au îndrăgostit tot mai mulți cofetari

Înlocuitori ai drojdiei, rețeta de maia naturală

Citește mai mult
Cu se să înlocuiești drojdia în prăjituri. Ingredientul fabulos de care s-au îndrăgostit tot mai mulți cofetari
De Oana Matei | 25 Aug. 2023

Cea mai simplă metodă de conservare a roșiilor pentru iarnă. Așa își păstrează perfect gustul proaspăt

Metode rapide de conservare a roșiilor

Citește mai mult
Cea mai simplă metodă de conservare a roșiilor pentru iarnă. Așa își păstrează perfect gustul proaspăt
De Oana Matei | 25 Aug. 2023

Cât timp se ține carnea de vită în cuptor, de fapt. Regula de aur ca să iasă foarte fragedă și gustoasă, ce trebuie să faci înainte de a o pune în tavă

Reguli de coacere pentru o friptură fragedă de vită

Citește mai mult
Cât timp se ține carnea de vită în cuptor, de fapt. Regula de aur ca să iasă foarte fragedă și gustoasă, ce trebuie să faci înainte de a o pune în tavă
De Badea Violeta | 24 Aug. 2023

Ingredientul secret pe care să-l adaugi în sosul de roșii pentru iarnă. Iese mai bun decât orice ketchup

Doar așa vei obține un sos de roșii delicios și rezistent

Citește mai mult
Ingredientul secret pe care să-l adaugi în sosul de roșii pentru iarnă. Iese mai bun decât orice ketchup
De Oana Matei | 24 Aug. 2023

Nu mai pune muștar în maioneză. Ingredientul secret care o face mult mai delicioasă și cremoasă, rețeta te va cuceri pe loc

Află cum poți face sosul de maioneză mai cremos

Citește mai mult
Nu mai pune muștar în maioneză. Ingredientul secret care o face mult mai delicioasă și cremoasă, rețeta te va cuceri pe loc
De Daoud Andra | 24 Aug. 2023

Cum faci ghiveci călugăresc după o rețetă tradițională. Secretul de la mănăstire pentru un preparat deosebit

Secretul pentru cea mai bună tocană de legume

Citește mai mult
Cum faci ghiveci călugăresc după o rețetă tradițională. Secretul de la mănăstire pentru un preparat deosebit
De Oana Matei | 24 Aug. 2023

Cât se fierbe compotul de mere. Așa se va păstra foarte bine chiar și câțiva ani. Ce să-i adaugi pentru un gust unic

Rețetă simplă și delicioasă de mere

Citește mai mult
Cât se fierbe compotul de mere. Așa se va păstra foarte bine chiar și câțiva ani. Ce să-i adaugi pentru un gust unic
De Badea Violeta | 24 Aug. 2023

Salată de vinete după o rețetă veche. Singurul ingredient care o face foarte gustoasă și pufoasă

Cum se prepară cea mai bună salată de vinete

Citește mai mult
Salată de vinete după o rețetă veche. Singurul ingredient care o face foarte gustoasă și pufoasă
De Cezar Andrei | 23 Aug. 2023

Nu mai pune praf de copt în clătite. Secretul ca să iasă subțiri și fine, gospodinele iscusite fac asta de mulți ani

Clătitele sunt una dintre cele mai populare delicatese din întreaga lume. Fie că sunt consumate la micul dejun sau ca desert, aceste bunătăți îți răsfață gustul cu savoarea lor deosebită […]

Citește mai mult
Nu mai pune praf de copt în clătite. Secretul ca să iasă subțiri și fine, gospodinele iscusite fac asta de mulți ani
De Badea Violeta | 23 Aug. 2023

Ce să adaugi în apa în care pui la înmuiat năutul. Doar așa va fierbe de două ori mai repede. E marele secret al bucătarilor adevărați

Așa năutul tău va fierbe de două ori mai repede

Citește mai mult
Ce să adaugi în apa în care pui la înmuiat năutul. Doar așa va fierbe de două ori mai repede. E marele secret al bucătarilor adevărați
Feature Articles
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…
Ionuț Vieriu
Cum să tai ceapă fără să plângi? Trucuri utile în bucătărie
Nu există bucătar, fie el amator sau profesionist, care să nu fi experimentat măcar o dată lupta cu o ceapă „plângăcioasă”. Cunoscută pentru compușii săi…