Rețete
De Daoud Andra | 02 May. 2024

Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă

Trucuri pentru friptura perfectă

Citește mai mult
Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție

Secrete din bucătărie

Citește mai mult
Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție
De Redacția Ego | 01 May. 2024

Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată

La cât să se setezi cuptorul

Citește mai mult
Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată
De Redacția Ego | 01 May. 2024

De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă

Secrete pentru un grătar de nota 10

Citește mai mult
De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște

Trebuie să încerci neapărat această reţetă!

Citește mai mult
Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos

Vezi cum prepară chef Sorin Bontea drobul de pui!

Citește mai mult
Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos
De Redacția Ego | 28 Apr. 2024

Cât timp se prăjește peștele ca să nu-l usuci. Câte minute se lasă de fapt pe fiecare parte

Trucuri pentru un preparat delicios

Citește mai mult
Cât timp se prăjește peștele ca să nu-l usuci. Câte minute se lasă de fapt pe fiecare parte
De Redacția Ego | 27 Apr. 2024

Temperatura ideală la care se ține drobul la cuptor. Trucuri pentru a ieși copt, rumenit și savuros

Cât se lasă la cuptor și la câte grade

Citește mai mult
Temperatura ideală la care se ține drobul la cuptor. Trucuri pentru a ieși copt, rumenit și savuros
De Redacția Ego | 27 Apr. 2024

Cât usturoi se pune la mici. Ce condimente să adaugi pentru un gust desăvârșit

Trucuri pentru un preparat delicios

Citește mai mult
Cât usturoi se pune la mici. Ce condimente să adaugi pentru un gust desăvârșit
De Redacția Ego | 26 Apr. 2024

Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme și să iasă gustos. Secretul unei rețete reușite pentru masa de Sărbători

Trucuri utile din bucătărie

Citește mai mult
Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme și să iasă gustos. Secretul unei rețete reușite pentru masa de Sărbători
Feature Articles
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…
Ionuț Vieriu
Cum să tai ceapă fără să plângi? Trucuri utile în bucătărie
Nu există bucătar, fie el amator sau profesionist, care să nu fi experimentat măcar o dată lupta cu o ceapă „plângăcioasă”. Cunoscută pentru compușii săi…