Rețete - Pagina 83 din 144 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 05 Jul. 2023

De ce să presari bicarbonat de sodiu pe carnea tocată. Secretul gospodinelor iscusite

Află cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra fibrelor din carne

Citește mai mult
De ce să presari bicarbonat de sodiu pe carnea tocată. Secretul gospodinelor iscusite
De Oana Matei | 04 Jul. 2023

Ingredientul special pe care îl puneau bunicile în plăcinta cu mere. Rețeta te va cuceri pe loc, iese fragedă și delicioasă

Rețeta de plăcintă cu mere pentru începători

Citește mai mult
Ingredientul special pe care îl puneau bunicile în plăcinta cu mere. Rețeta te va cuceri pe loc, iese fragedă și delicioasă
De Petronela Radu | 03 Jul. 2023

Trucul pentru o mămăligă fără cocoloașe. Ce să faci înainte de a adăuga mălaiul în apă. Iese perfectă așa

Pașii pe care trebuie să îi urmezi

Citește mai mult
Trucul pentru o mămăligă fără cocoloașe. Ce să faci înainte de a adăuga mălaiul în apă. Iese perfectă așa
De Oana Matei | 03 Jul. 2023

Ingredientul care te scapă de mirosul de pește, după prăjeală. Cum trebuie să procedezi de fapt, trucul genial

Odorizant natural împotriva mirosurilor de prăjeală

Citește mai mult
Ingredientul care te scapă de mirosul de pește, după prăjeală. Cum trebuie să procedezi de fapt, trucul genial
De Petronela Radu | 03 Jul. 2023

Ce să adaugi în apa în care fierbi porumbul pentru a ieși cremos și dulce. Secretul care îi dă un gust aparte

Trucuri pentru o gustare de vis

Citește mai mult
Ce să adaugi în apa în care fierbi porumbul pentru a ieși cremos și dulce. Secretul care îi dă un gust aparte
De Cezar Andrei | 02 Jul. 2023

Ce trebuie să faci cu carnea de pui înainte de a o găti. Secretul bucătarilor pentru o friptură fragedă și gustoasă

Trucul pentru un pui delicios.

Citește mai mult
Ce trebuie să faci cu carnea de pui înainte de a o găti. Secretul bucătarilor pentru o friptură fragedă și gustoasă
De Daria Petrescu | 02 Jul. 2023

La ce temperatură se coc cornulețele. Secretul pentru a ieși delicioase

Iată mai jos la ce temperatură se coc cornulețele și de ce ingrediente aveți nevoie.

Citește mai mult
La ce temperatură se coc cornulețele. Secretul pentru a ieși delicioase
De Cezar Andrei | 01 Jul. 2023

Secretul celui mai bun porumb copt. Cum se alege corect și cât se ține de fapt pe foc

Cele mai importante trucuri pentru un porumub copt ca la bunica acasă.

Citește mai mult
Secretul celui mai bun porumb copt. Cum se alege corect și cât se ține de fapt pe foc
De Oana Matei | 01 Jul. 2023

Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Ce trebuie să faci înainte de a-i pune în tigaie. Vor fi fragezi la interior și crocanți la exterior

Cea mai bună metodă de a prăji cartofi crocanți

Citește mai mult
Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Ce trebuie să faci înainte de a-i pune în tigaie. Vor fi fragezi la interior și crocanți la exterior
De Cezar Andrei | 30 Jun. 2023

Peștele pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. “Nici direct în ulei, nici pane”. Mulți fac greșeala

Joseph Hadad, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România, a dezvăluit care sunt peștii pe care nu trebuie să îi prăjești niciodată. El a explicat și motivul […]

Citește mai mult
Peștele pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. “Nici direct în ulei, nici pane”. Mulți fac greșeala
Feature Articles
Ionuț Vieriu
Luna oferă un spectacol unic în aprilie. Fenomen rar care apare doar de câteva ori pe an
Luna aprilie aduce pasionaților de astronomie un moment special: fenomenul de microlună, o apariție celestă mai rară și mai subtilă decât celebrele superluni, dar cu…
Ionuț Vieriu
Care este numele complet al lui Crin Antonescu și ce avere are candidatul la președinția României ...
Intrarea oficială în cursa prezidențială a fost urmată, conform legii, de publicarea declarației de avere a lui Crin Antonescu, candidatul susținut de coaliția formată din…
Dumbrăveanu Bianca
În ce țară ar trebui să locuiești, în funcție de zodie
Fiecare zodie are trăsături unice care influențează modul în care interacționează cu lumea din jur. De la energia debordantă a Berbecului, până la calmul Peștilor,…