Rețete
De Daria Petrescu | 28 Apr. 2023

Cum faci cele mai bune ciuperci pe grătar. Ce trebuie să adaugi neapărat pentru un plus de savoare

100 de grame de ciuperci champignion au 25 de calorii și sunt bogate în proteine, vitaminele B1, B2

Citește mai mult
Cum faci cele mai bune ciuperci pe grătar. Ce trebuie să adaugi neapărat pentru un plus de savoare
De Daria Petrescu | 28 Apr. 2023

Când se pune carnea pe grătar, de fapt. Greșeala pe care o fac mulți români

Pentru un grătar perfect, trebuie să cunoaștem chiar și ordinea în care se așează carnea pe grill.

Citește mai mult
Când se pune carnea pe grătar, de fapt. Greșeala pe care o fac mulți români
De Oana Matei | 28 Apr. 2023

Secretul pentru a obține o friptură de vită fragedă. Ce ingredient special trebuie să adaugi neapărat

Trucuri pentru friptura fragedă de vită

Citește mai mult
Secretul pentru a obține o friptură de vită fragedă. Ce ingredient special trebuie să adaugi neapărat
De Oana Matei | 28 Apr. 2023

De ce se bate carnea înainte să o pui pe grătar. Trucul bucătarilor pentru o friptură perfectă

Trucuri utile pentru grătar

Citește mai mult
De ce se bate carnea înainte să o pui pe grătar. Trucul bucătarilor pentru o friptură perfectă
De Oana Matei | 27 Apr. 2023

Secretul celor mai delicioase șnițele. Ce trebuie să adaugi pentru un plus de savoare, ies incredibil de gustoase așa

Trucuri din bucătărie

Citește mai mult
Secretul celor mai delicioase șnițele. Ce trebuie să adaugi pentru un plus de savoare, ies incredibil de gustoase așa
De Petronela Radu | 27 Apr. 2023

Cu ce să ungi carnea de pui înainte de a o pune pe grătar. Așa nu va ieși uscată, va fi suculentă și cu o aromă intensă

Care sunt condimentele care se folosesc pentru carnea de pui

Citește mai mult
Cu ce să ungi carnea de pui înainte de a o pune pe grătar. Așa nu va ieși uscată, va fi suculentă și cu o aromă intensă
De Petronela Radu | 27 Apr. 2023

De ce să ții carnea în apă minerală înainte de a o pune pe grătar. E cel mai mare secret al bucătarilor de top

Numai așa o vei prepara de acum înainte

Citește mai mult
De ce să ții carnea în apă minerală înainte de a o pune pe grătar. E cel mai mare secret al bucătarilor de top
De Oana Matei | 27 Apr. 2023

Cât timp se fierb de fapt ouăle poșate. Secretul ca să-ți iasă perfecte

Cum faci ouă poșate perfecte

Citește mai mult
Cât timp se fierb de fapt ouăle poșate. Secretul ca să-ți iasă perfecte
De Oana Matei | 26 Apr. 2023

Secretul pentru a obține un chec pufos. Ce să adaugi neapărat în rețetă, ingredientul care nu trebuie să lipsească

Rețetă ușoară de chec

Citește mai mult
Secretul pentru a obține un chec pufos. Ce să adaugi neapărat în rețetă, ingredientul care nu trebuie să lipsească
De Oana Matei | 25 Apr. 2023

Secretul pentru cea mai bună mâncare de urzici. Cât timp se lasă de fapt la fiert

Trucul pe care trebuie să-l știi

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai bună mâncare de urzici. Cât timp se lasă de fapt la fiert
Feature Articles
Ionuț Vieriu
10 locuri din România, ideale pentru vacanța de Crăciun
Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a descoperi locuri de poveste. România, cu peisajele sale pitorești, tradițiile autentice…
Ionuț Vieriu
Top 3 zodii care nu ar divorța niciodată. Cine sunt nativii care trag cu dinții de căsnicia lor
Într-o lume în care relațiile se confruntă adesea cu provocări, există persoane care consideră că dragostea adevărată merită orice sacrificiu. Pentru unii, căsnicia nu este…
Ionuț Vieriu
Cum să tai ceapă fără să plângi? Trucuri utile în bucătărie
Nu există bucătar, fie el amator sau profesionist, care să nu fi experimentat măcar o dată lupta cu o ceapă „plângăcioasă”. Cunoscută pentru compușii săi…