Prăjitură cu cremă de fistic sau Prăjitura Ascota. Secretul ca să iasă delicioasă
Cu cremă delicioasă de fistic și un blad umed de cacao, prăjitura Ascota este un adevărat deliciu.
Colega noastră Oana Matei este pasionată de gătit, dar nu numai. Pentru că este o femeie modernă, în pas cu vremea și cu vremurile, Oana are nevoie de rețete care să nu îi răpească tot timpul pe care l-ar dedica și familiei, job-ului și prietenilor.
Așadar, Oana vă propune rețete simple, rapide și delicioase care să vă mulțumească atât pe voi, cititoarele Ego, cât și pe cei dragi vouă. Evident că ne-am gândit și la ingrediente sănătoase, cât mai naturale și care să redea cel mai bun gust!
Citiți, vă inspirați, gătiți și… mai poftiți!
Poftă bună!
Cu cremă delicioasă de fistic și un blad umed de cacao, prăjitura Ascota este un adevărat deliciu.
Cum se prepară orezul? Ce fel de orez alegem? Cât timp se fierb pipotele și inimile de pui?
Rețeta explicată pas cu pas
Rețeta plină de savoare.
Este ușor de preparat
O rețetă ușor de preparat și extrem de gustoasă
Secretul brioșelor perfecte.
Vrei să îți răsfeți familia cu un desert savuros și răcoritor? Prăjitura cu cireșe și cremă de mascarpone este alegerea perfectă.
Ce trebuie să adaugi ca să iasă absolut delicioase
Cum se prepară, sfaturi utile pentru un desert ideal de vară.