Obiectele vestimentare la care Daniela Gyorfi nu va renunța niciodată, chiar dacă nu le mai poartă. ”Le pun în cutii mari și le păstrez! Moda mai revine!”

Solista donează hainele ei sport unei case de copii abandonați. Nu a uitat că, în adolescență, și ea a fost săracă

Daniela Gyorfi a recunoscut că, în adolescență, a cântat și pentru o farfurie de mâncare, pentru ea și mama ei, imobilizată la pat, în urma unui accident casnic. Deși, între timp, solista a strâns bani frumoși din muzică, și are casa plină cu haine, iată că ea nu a uitat vremurile când se chinuia să încropească o ținută de scenă, pentru a străluci în lumina reflectoarelor. A păstrat multe dintre ținute, chiar și rochița norocoasă de la Festivalul Mamaia, ediția din 1991, când a obținut Premiul II, la Secțiunea “Interpretare”, dar și săndăluțele de la nunta din 1998 cu fostul mare luptător Gelu Borș.

”Spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele”

Daniela Gyorfi a fost, vara aceasta, una dintre cele mai solicitate artiste, la nunți, botezuri, la spectacolele de la teatrele de vară, dar și la localurile de la malul mării. Cum orice solistă are nevoie de o garderobă bogată, pentru a-și schimba cât mai des ținutele de scenă, și Daniela a strâns, în timp, zeci, poate chiar sute de rochii cu sclipici și fără, cu paiete, mai scumpe sau mai ieftine. Ce a făcut cu ele? Ce a păstrat și cui i-a dăruit ce i-a prisosit?

 ”Hainele de scenă nu le dau, mai ales cele paietate, le păstrez, am un dressing cât casa. Și Maria, fiica mea, mai îmi cere să îi păstrez câte ceva, pentru când se va face mare. Am păstrat haine și din 1991, am ținuta de când am debutat la Festivalul Mamaia, dar și cele din videoclipuri, cele mai excentrice. Nu țin cont, care e cea mai ieftină sau cea mai scumpă, oricum, nu cheltuiesc mii de euro pe haine.

Daniela Gyorfi spune cp nu dă mulți bani pe haine
Daniela Gyorfi spune cp nu dă mulți bani pe haine

Pe niște . Mie îmi trebuie multe lucruri, mai mă îmbracă firmele, pe unele le cumpăr, pe altele le returnez. Am păstrat și încălțăminte, am și acum sandalele de când m-am căsătorit. Păstrez tot ce este cu paiete, le țin, căci moda mai revine. Și, spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele”.

Hainele sport le oferă la un cămin de copii abandonați: ”Le dăruiesc fetelor de acolo”

Daniela Gyorfi nu a uitat că a avut o adolescență grea. Adesea a cântat în localuri doar pe mâncare, pentru ea și mama ei care, în urma unui accident casnic, era imobilizată la pat:

”Până la vârsta de 18 ani am avut pensie alimentară, de la tata, apoi mama a mai stat în spitale, internată. Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi, de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană, am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat. Iar în anii 90 am cântat strict pentru mâncare, într-un restaurant. Îmi dădeau mâncare ca să pot duce acasă, la mama”, ne povestea Daniela, în alt interviu.

Artista are spații generoase, în casă, unde își păstrează hainele
Artista are spații generoase, în casă, unde își păstrează hainele

Așadar, multe dintre hainele ei de stradă, gen hanorac, dar și tricourile și adidașii le dăruiește fetelor sărmane, așa cum a fost și ea, cândva:

”Ce nu mai port le duc la un centru de copii abandonați din București, le dăruiesc fetelor de acolo, ca să le poarte. Și încălțăminte le dau, adidași, în general, haine sport. Dacă n-aș mai dărui din ele nu aș mai încăpea în casă”.

Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu fostul luptător Gelu Borș, stabilit în America

Cântăreața Daniela Gyorfi a fost căsătorită, timp de doi ani, în perioada 1998-2000, cu fostul mare luptător Gelu Borș. Solista a fost în centrul atenție, la cununie și la nuntă, evenimente unde a purtat rochițe cu vedere la superbele picioare. Ce spune vedeta despre relația actuală cu cel care i-a fost soț:

Daniela Gyorfi, la prima nuntă
Daniela Gyorfi, la prima nuntă. În 1998 s-a căsătorit cu Gelu Borș. Doi ani mai târziu, au divorțat

”Fiecare e cu viața lui, la mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura. Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă în America, o duce bine”.

După divorț, Gelu Borș s-a mutat în America, la Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, fostă balerină la Opera Română, cu care are doi copii. Din 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal, cu care are o fetiță, pe Maria.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *