Părinții Biancăi Drăgușanu, din nou în proces. Ce au de împărțit după 26 de ani de la divorț

Mama vedetei l-a dat în judecată pe fostul soț

Scris de: Daoud Andra

31 Mar. 2024

La 26 de ani de la divorț, părinții Biancăi Drăgușanu încă mai au lucruri de împărțit. În urmă cu câteva săptămâni, mama vedetei l-a dat în judecată pe fostul soț, iar informațiile au apărut în spațiul public. Ce aspect mai au de lămurit cei doi.

Părinții Biancăi Drăgușanu se judecă din nou

Bianca Drăgușanu și sora ei erau adolescente atunci când părinții lor s-au separat. Mama și tatăl ei au decis să pună capăt căsniciei în anul 1995, iar divorțul s-a pronunțat trei ani mai târziu. Deși mama vedetei a cerut custodia fiicelor sale, instanța a stabilit ca Bianca să rămână în grija tatălui ei, iar sora ei, Oana, să rămână în grija mamei.

Între timp, lucrurile s-au liniștit în familia vedetei, iar la nunta cu Victor Slav, Bianca i-a avut alături pe ambii părinți. Cu toate acestea, în 2024, la 26 de ani de la divorț, se pare că încă mai sunt lucruri de împărțit între cei doi. Madi, mama Biancăi Drăgușanu, l-a acționat în instanță pe fostul soț.

Vezi și: Costumul de baie minuscul cu care Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe plajă în Dubai. A făcut furori, toate privirile au fost ațintite asupra ei

Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată, obiectul dosarului este ”îndreptare eroare materială lămurire dispozitiv – împărțire bunuri”. Cu alte cuvinte, cei doi redeschid procesul pentru partaj. Dosarul se judecă la Hunedoara, iar următoarea înfățișare are loc pe 4 aprilie.

Bianca și părinții ei, în ziua nunții cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu lipsuri în adolescență

Acum are tot ce își dorește, însă a pornit de jos. Biancăi Drăgușanu nu îi este rușine să recunoască faptul că s-a confruntat cu neajunsuri în adolescență, după divorțul părinților. Vedeta a povestit, la un moment dat, despre lipsurile pe care le-a avut în perioada în care a locuit cu tatăl ei.

Vezi și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Drăgușanu: “Nu trece cu nimic”. Vedeta a apărut cu ochii în lacrimi în fața fanilor

”Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi. Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe.

Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig”, a povestit Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *