Ramona Bădescu, mărturisiri despre relația cu tatăl copilului ei. Cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă EXCLUSIV

Ramona Bădescu călătorește constant, având în vedere că iubitul ei se află în Italia.
Ramona Bădescu, mărturisiri despre relația cu tatăl copilului ei. Cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă EXCLUSIV

Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Viața îndrăgitei vedete s-a schimbat total de când a devenit mămica unui băiețel superb. Chiar dacă se află mereu pe drumuri între Italia și România, actrița ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că în zilele noastre este foarte ușor să facă acest lucru, ținând cont de cât de puțin durează zborul.

„Secretul meu este munca, copilașul meu cel mic care mă ține în formă”

Ramona Bădescu a fost înzestrată cu trăsături fizice superbe și cu o siluetă de invidiat. Îndrăgita actriță a reușit să își mențină frumusețea, de-a lungul anilor, iar eleganța o recomandă, fiind mereu surprinsă în timp ce poartă ținute rafinate, care îi pun în valoare corpul. Atunci când vine vorba despre secretul său, vedeta ne-a mărturisit că își menține trupul prin muncă, dar și prin faptul că băiețelul său o face să aibă o viață cât mai activă:

„Secretul meu este munca, copilașul meu cel mic care mă ține în formă, este viața care curge prin venele mele cu putere, cu forță, este primăvara, vara, tot ce mă înconjoară”, ne-a spus Ramona Bădescu, aflată la petrecerea Viva!, un eveniment monden așteptat de foarte multă lume.

Ramona Bădescu și fiul ei
Ramona Bădescu și fiul ei

Merge des în Italia, la iubitul ei

Ramona Bădescu călătorește constant, mai ales pentru că partenerul său se află în Italia. Totuși, aceasta recunoaște că stilul respectiv de viață nu este unul care îi dă mari bătăi de cap. Din fericire, este extrem de ușor ca în zilele noastre să se folosească de companiile aeriene pentru a parcurge distanța dintre România și țara în care a cunoscut iubirea. Ea ne-a povestit că mai greu îi este să ajungă la mama ei, aflată în Craiova, ținând cont că o călătorie durează 4 ore cu trenul:

„Eu abia am venit astăzi. Sunt pe drumuri, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama la Craiova, sunt 4 ore cu trenul”.

Ramona Bădescu și iubitul
Ramona Bădescu și iubitul

Cum s-a schimbat relația cu partenerul de când a venit băiețelul său pe lume: „Ne-am dorit atât de mult un copil”

Actrița este atentă să petreacă orice clipă importantă cu fiul său, Ignazio. Ramona trăiește o frumoasă poveste de iubire cu tatăl băiețelului, Fabio Cali, un bărbat originar din Italia. Vedeta a recunoscut că relația ei este minunată și că s-a schimbat în bine de când minunea din viața ei a venit pe lume, ținând cont că atât ea, cât și iubitul său, și-au dorit foarte mult un copilaș.

„E minunat. Ne-am dorit atât de mult un copil încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine.”, a explicat vedeta.

Ramona Bădescu își mai dorește o fetiță

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 50 de ani, iar de atunci se bucură de o mică minune care i-a schimbat total viața. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, vedeta explica că și-ar dori să aibă parte și de o fetiță, o parteneră de joacă pentru fiul său, însă lasă soarta să decidă acest aspect:

„Când încep să mă enervez, cânt “iiiiiiii” şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă”, spunea Ramona Bădescu în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *