3 idei de tunsori anti-îmbătrânire. Cum să obții un look spectaculos care te face să arăți cu până la 20 de ani mai tânără FOTO

Look-uri ideale dacă vrei să arăți mai tânără

Scris de: Daoud Andra

22 May. 2024

Felul în care ne aranjăm părul poate să șteargă mulți ani de pe chip, dacă alegem tunsori și coafuri inspirate. În funcție de tipul părului și de trăsăturile feței, poți opta pentru câteva tunsori anti-îmbătrânire care te ajută să arăți mai bine și să fii aranjată tot timpul.

Tunsori anti-îmbătrânire care te ajută să arăți mai bine

O tunsoare bine aleasă și o culoare de păr inspirată te pot ajuta să arăți mai bine și să ai mai multă încredere în tine, indiferent de situație. În funcție de forma feței, de trăsături și de tipul părului, poți opta pentru anumite coafuri care șterg ani buni de pe chip și te fac să arăți mai tânără.

Pixie

Dacă ești adepta părului scurt, o tunsoare pixie bine realizată te prinde de minune. În plus, părul se spală ușor și se aranjează rapid, fără să fie nevoie de prea mult efort. În ceea ce privește culoarea părului, poți alege șuvițe, pentru un aspect tânăr și proaspăt.

Vezi și: Tunsoarea verii 2024. Stiluri și tendințe care vor face furori. Sunt șic și se aranjează ușor

Bob franțuzesc

O tunsoare bob clasică este o alegere elegantă și versatilă. Aceasta nu se va demoda niciodată și, în funcție de preferințe, poți alege să ai părul mai lung sau mai scurt, drept sau mai lung în față, cu sau fără breton.

Tunsoarea Butterfly

Dacă ai părul des, o tunsoare Butterfly te poate ajuta să îl structurezi și să fii tot timpul aranjată. Părul se filează în partea din față, pe lungime, iar pentru a fi tot timpul aranjat, se coafează cu peria, astfel încât să fie vârfurile întoarse fie spre interior, fie spre exterior.

Vezi și: Tunsoarea anului 2024. De ce se numește Butterfly și pentru cine este recomandată, avantajează foarte mult acest tip de păr

Culori de păr care te întineresc

În ceea ce privește culoarea părului, este indicat să optezi pentru nuanțe cât mai apropiate de nuanța naturală a părului. La maturitate este recomandat să eviți culorile închise de păr, pentru că înăspresc trăsăturile. Șatenul închis, brunetul, negrul albăstrui sau nuanțele de violet te fac să arăți mai bătrână, pentru că accentuează ridurile și defectele.

Optează pentru culori deschise, nuanțe calde de blond și de roșcat, care te fac să arăți mai tânără și se armonizează frumos cu trăsăturile tenului. De asemenea, șuvițele sau tehnica balayage sunt alte alegeri inspirate, dacă vrei ca părul să arate bine și să îl vopsești cât mai rar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *