3 produse care nu au ce căuta în trusa ta de machiaj. Atenție! Unele pot fi chiar dăunătoare

3 produse care nu au ce căuta în trusa ta de machiaj. Atenție! Unele pot fi chiar dăunătoare

Produsele de machiaj sunt esențiale oricărei doamne, dar trebuie alese cu mare grijă. Unele dintre acestea pot fi chiar dăunătoare. Aflați în rândurile următoare produsele care ar trebui să dispară din trusa ta de machiaj.

Produsele pe care nu ar trebui să le folosești

  • Concealerul sub forma de stick

Concealerul sub formă de stick erau foarte populare în urmă cu câțiva ani. Încă mai sunt folosite, dar problema lor este textura foarte uscată, care încarcă tenul și accentuează liniile fine.

De asemenea, orice tip de anticearcăne se strânge mai mult sau mai puțin în liniile de sub ochi, iar acesta nu este diferit. Dacă zona de sub ochi este ușor uscată, machiajul va fi compromis.

În astfel de situații este recomandat un concealer cu o textură lichidă, care se uniformizează ușor și nu accentuează uscăciunea.

  • Iluminatorul cu reflexe argintii

Iluminatorul este folosit pentru a te face să strălucești, dar cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când alegi un astfel de produs este nuanța.

Cel cu tentă argintie arată aproape gri pe ten și dă senzația de oboseală. Potrivit specialiștilor, cea mai mare greșeală pe care femeile o fac atunci când folosesc iluminator argintiu este să-l aplice pe puntea nasului.

Prin urmare, este recomandat să stai departe de iluminatorul deschis la culoare și care are mulți pigmenți în compoziție. În schimb, poți opta pentru tonuri de șampanie sau auriu.

De regulă, ar trebui să alegi iluminatorul în funcție de culoarea pielii tale și pentru texturi fine. Acestea din urmă nu accentuează imperfecțiunile tenului.

  • Bronzer în tonuri portocalii

În momentul în care acest produs a apărut pe piață, majoritatea variantelor erau portocalii. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, lumea a mai renunțat la el, realizând că bronzerul neutru arată mult mai natural.

Există excepția în care poți opta pentru tonuri mai calde, dacă ai ten piersiciu, însă trebuie să ai grijă la cantitatea de portocaliu pe care o conține produsul pe care l-ai ales.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *