3 tunsori și culori de păr care vor face furori în 2024. Vor fi în trend în noul an

Iată 3 tunsori și culori de păr care vor face senzație în anul ce vine!

Fiecare început de an reprezintă o oportunitate excelentă de a o lua de la capăt și de a face schimbari benefice în viața ta. Prin urmare, ce-ai spune de o tunsoare nouă sau de o culoare nouă la păr? Sună bine, nu-i așa? Fii cu ochii pe tendințe și începe să îți planifici următoarea schimbare de look pentru a începe anul 2024 cum nu se poate mai bine!

Ce tunsori se poartă în 2024

Fie pentru a ne împrospăta imaginea, fie din plictiseală, fie pentru a afișa un look mai modern… sunt multe motive pentru care căutăm o tunsoare nouă. Totodată, putem face acest pas pentru a ne face să ne simțim mai bine și pentru a prinde încredere în propriile forțe.

Acum, dacă ești în căutarea unei schimbări, ai nimerit exact unde trebuie. Dintre atâtea tendințe, noi am selectat tunsorile care vor fi la modă în 2024, de la cele mai scurte la cele mai lungi.

1. Pixie ultra scurt

Vom continua să vedem tunsoarea pixie în forma sa cea mai pură și în anul 2024. Scurtă, ciuntită și cu o ușoară franjură pentru care putem opta pentru o lungime mai mare sau mai mică, ceva care va da mult joc în funcție de forma feței.

2. Pixie bob

Bob și pixie, două lucruri în unul. Găsim un bob foarte scurt, care este lung la ceafă, dar cu structura unui pixie, care este coafura scurtă cu forme mai definite. Perfect pentru a obține o tunsoare bună fără a renunța la straturile lungi.

3. Păr lung în straturi

Nu doar părul scurt va fi în centrul atenției în anul 2024, ci și părul lung. Un stil pe care îl vom vedea foarte des este cel cu straturi care încadrează fața. Această tunsoare este ideală atât pentru femeile care au un păr drept, cât și pentru cele care au părul uşor ondulat.

Citește și 4 tunsori care ascund defectele feței. Spune adio complexelor cu aceste trucuri simple!

X tunsori si culori de par care vor face furori in 2024 5
Baby Blonde

Ce culori de păr se poartă în 2024

1. Blond platinat

Cel mai cool, cel mai nordic și îndrăzneț blond este un clasic care revine în forță în anul 2024, dar oare a dispărut vreodată? Nu știi ce nuanță de blond să alegi? Optează pentru cel platinat, dar ai grijă! Această nuanță necesită întreținerea rădăcinii, dar și nuanțare și hidratare pentru a menține părul sănătos.

2. Baby Blonde

Baby Blonde este o altă culoare potrivită pentru persoanele care doresc un păr deschis. Baby Blonde este o nuanță mai naturală, ideală pentru doamnele sau domnișoarele care au deja părul blond și vor să recupereze tonurile din copilărie.

3. Blond caramelizat

De asemenea, în 2024 se va purta foarte mult și blondul caramelizat.Această nuanță este potrivită atât pentru femeile tinere, cât și pentru doamnele mai în vârstă care își doresc să păstreze un look proaspăt și în tendințe

Citește și Cele mai în vogă tunsori pentru femei. Cum să te tunzi în funcție de culoarea părului și forma feței!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *