3 zodii care se despart de partener până la sfârșitul lunii iulie 2024. Se încheie un capitol important din viețile lor

Acești nativi au ghinion în dragoste

Scris de: Daoud Andra

03 Jul. 2024

3 zodii care se despart de partener până la sfârșitul lunii iulie 2024. Se încheie un capitol important din viețile lor

Astrele aduc schimbări importante în viețile unora dintre nativi luna aceasta. Universul a pregătit surprize neplăcute pe plan amoros pentru câteva dintre zodii. Din păcate, norocul în dragoste nu le surâde acestor nativi și până la finalul lunii, există riscul ca relațiile lor să se destrame.

Zodiile care au ghinion în dragoste în luna iulie

A doua lună de vară vine cu schimbări radicale pentru unii nativi din zodiac. Se anumță o perioadă de transformări, iar pentru trei dintre zodii, se încheie un capitol important din viața personală. Deși despărțirile pot fi dureroase, ele lasă loc pentru noi povești și noi începuturi.

Berbec

În luna iulie, Marte, planeta care guvernează acest semn, se aliniază cu Uranus, planeta schimbării bruște și a revoluției. Această aliniere creează o atmosferă de nerăbdare și dorință de libertate în viața Berbecilor. Dacă acești nativi se simt constrânși sau nefericiți în relațiile lor, este foarte probabil să ia decizia de a pune capăt brusc.

Berbecii vor simți nevoia de a-și redobândi independența și de a scăpa de orice relație care le împiedică dezvoltarea personală. Energia puternică a lui Uranus îi împinge să facă schimbări radicale, iar sfârșitul lunii iulie ar putea aduce multe despărțiri neașteptate pentru cei născuți sub acest semn.

Vezi și: Zodiile puternic afectate de sezonul Racului. Trec prin schimbări radicale și emoții intense

Gemeni

Cunoscuți pentru dualitatea și adaptabilitatea lor, Gemenii vor fi influențați puternic de Mercur retrograd în această perioadă. Planeta lor guvernatoare va intra în retrogradare, ceea ce poate aduce confuzie și neînțelegeri în comunicare. Această influență va amplifica tensiunile existente și va face ca problemele de comunicare din relațiile Gemenilor să devină din ce în ce mai mari.

Relațiile care deja se clătinau vor fi în pericol, deoarece Gemenii vor avea dificultăți în a-și exprima clar sentimentele și dorințele. Retrogadarea lui Mercur poate scoate la iveală probleme ascunse și nemulțumiri, ceea ce poate duce la despărțiri. Gemenii vor simți nevoia de claritate și stabilitate, iar dacă nu o găsesc, vor prefera să încheie relațiile.

Vezi și: Cât de ușor te îndrăgostești, în funcție de zodie. Nativii care nu stau prea mult pe gânduri atunci când îi lovește săgeata lui Cupidon

Balanță

Balanțele vor fi afectate de influența lui Venus, planeta iubirii și a relațiilor, care își va începe mișcarea retrogradă. Acest lucru aduce cu sine o perioadă de introspecție și reevaluare a relațiilor. Balanțele vor fi forțate să se confrunte cu adevăruri incomode despre relațiile lor și să își reconsidere prioritățile.

Această retrogradare va evidenția dezechilibrele și nemulțumirile din relațiile Balanțelor, forțându-le să ia decizii dificile. Nevoia de a găsi armonie și pace interioară le va împinge pe Balanțe să pună capăt relațiilor care nu mai funcționează, chiar dacă acest lucru înseamnă să treacă printr-o perioadă de singurătate și reflecție.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *