4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Acești nativi renunță la burlăcie târziu

Scris de: Daoud Andra

19 Jul. 2024

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Căsătoria este un pas important în viața fiecărei persoane, iar majoritatea oamenilor speră să îl facă o singură dată, pentru totdeauna. Tocmai din acest motiv, unele zodii au tendința de a amâna cât mai mult momentul, pentru a se convinge că este decizia potrivită. Te numeri printre nativii care se căsătoresc târziu?

Zodiile care amână să se căsătorească

Teama de a lua decizii cu impact pe termen lung și nevoia de control sunt mai prezente la unele zodii decât la altele. Din acest motiv, unii nativi ajung să se căsătorească mai târziu în viață, pentru că își doresc să fie siguri că nu greșesc.

Gemeni

Acești nativi sunt cunoscuți pentru natura lor duală și dorința constantă de schimbare și varietate. Fiind un semn de aer, ei se simt adesea sufocați de ideea de stabilitate pe termen lung. Căsătoria, cu toate responsabilitățile și rutinele sale, poate părea o capcană pentru Gemenii care iubesc libertatea și independența.

Aceștia se tem să nu își piardă identitatea și spontaneitatea în cadrul unei relații conjugale. Pentru a face pasul decisiv, Gemenii au nevoie de un partener care să le ofere suficientă libertate și să le înțeleagă nevoia de diversitate.

Vezi și: Patru zodii care calcă strâmb vara aceasta. Își înșală partenerii fără să stea pe gânduri

Balanță

Deși Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta iubirii și a relațiilor, ele sunt adesea indecise când vine vorba de angajamente serioase. Dorința lor de armonie și echilibru îi face pe acești nativi să analizeze îndelung toate aspectele unei relații înainte de a lua o decizie majoră.

Teama de a face o alegere greșită și de a dezechilibra armonia în viața lor poate duce la amânarea căsătoriei. Balanțele caută perfecțiunea în parteneriate și pot petrece mult timp analizând dacă relația lor actuală bifează criteriile pentru un angajament pe viață.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri înnăscuți și iubesc libertatea mai presus de orice. Ideea de a se lega printr-un angajament formal precum căsătoria poate părea limitativă pentru acest semn de foc.

Săgetătorii sunt atrași de explorare și experiențe noi, iar căsătoria poate fi văzută ca o limitare a acestor dorințe. Ei au nevoie de un partener care să le împărtășească dragostea pentru aventură și să le permită să își păstreze independența chiar și într-o relație serioasă.

Vezi și: 4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru gândirea lor nonconformistă și dorința de a face lucrurile în mod diferit. Pentru acest semn de aer, căsătoria poate părea o instituție prea tradițională și restrictivă.

Vărsătorii sunt individualiști și pot simți că angajamentele sociale tradiționale, cum ar fi căsătoria, îi pot împiedica să-și exprime autenticitatea și libertatea. Ei doresc o relație care să fie construită pe prietenie profundă și respect reciproc, și nu pe convenții sociale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *