5 coafuri simple și elegante pe care ți le poți face rapid acasă. Se realizează ușor și atrag toate privirile

Sunt gata în câteva minute, iar efectul este wow

Scris de: Daoud Andra

07 Mar. 2023

Aranjarea părului poate fi o adevărată bătaie de cap atunci când te grăbești. Coafura de zi cu zi nu ar trebui să îți ia mai mult de câteva minute pentru, iar cu puțin exercițiu, vei arăta nemaipomenit în fiecare zi. În funcție de trăsăturile feței, tunsoare și ce ți se potrivește, poți opta pentru una dintre aceste coafuri simple și elegante pe care ți le poți face rapid acasă.

Idei de coafuri simple și elegante pe care ți le poți face rapid acasă

În timp ce unele femei merg la coafor și pentru o banală spălare pe păr, altele se aranjează singure, acasă, pentru orice ocazie. Dacă ești genul de persoană care se coafează singură inclusiv pentru ocaziile speciale, cu siguranță știi deja ce tip de coafură și ce produse ți se potrivesc. Se poate întâmpla însă să te plictisești repede de o anumită coafură și să vrei o schimbare.

Dacă ai părul mediu și ești în căutarea unor idei de coafuri simple și elegante, avem câteva sugestii pentru tine! Părul mediu poate fi dificil de aranjat uneori. Nu este nici suficient de lung pentru a-l prinde în coadă sau în coc, dar nici suficient de scurt pentru a-l lăsa să stea exact așa cum s-a uscat. Îl poți face însă să arate foarte bine, cu aceste coafuri foarte simple, potrivite pentru orice ocazie.

Citește și: Coafuri mirese 2023. Adrian Perjovschi: „Nu evităm și nu renunțăm la probă” VIDEO EXCLUSIV

Bucle lejere

Câteva onduleuri lejere dau un aspect fresh și elegant părului. Vorbim despre genul de bucle care par că nu te-ai străduit foarte tare, dar în același timp părul arată aranjat. Este acel neglijent studiat, dacă vrei, potrivit pentru multe ocazii. Poți folosi placa sau ondulatorul pentru a obține rapid o coafură elegantă. Nu trebuie să insiști prea tare, dacă îți dorești un efect lejer. La final, aplică un spray pe bază de soluție salină sau un fixativ foarte lejer, pentru a finaliza coafura.

5 coafuri simple și elegante pe care ți le poți face rapid acasă
Buclele lejere sunt potrivite pentru orice ocazie

Păr drept și cărare pe mijloc

Dacă îți place să porți părul drept, poți opta pentru o cărare pe mijloc, care oferă un aspect proaspăt și te întinerește cu câțiva ani. Arată excelent pentru o tunsoare medie, mai ales dacă ai un breton mai lung. Poți coafa puțin bretonul astfel încât să îi dai volum și să aibă colțurile îndreptate către exterior.

Citește și: Coafuri la modă în 2023. S-au stabilit culorile și tunsorile pentru acest an. Ce se poartă și ce e demodat

Cărare pe o parte

Pentru un look mai sofisticat, alege o cărare pe o parte. Pentru un look simplu, poți lăsa pur și simplu părul așa. Dacă vrei ceva mai sofisticat, prinde părul cu o agrafă sau un accesoriu care să iasă în evidență și cu siguranță nu vei trece neobservată.

Coadă joasă, prinsă cu fundă

Dacă ai părul suficient de lung pentru a-l prinde, fă o coadă lejeră, la baza cefei, pe care să o prinzi cu un accesoriu elegant. Poți folosi o fundă colorată, o eșarfă sau pur și simplu o panglică. Dacă te pregătești pentru o ocazie specială, tapează puțin părul în creștet, înainte de a-l prinde, pentru a adăuga volum.

Citește și: Coafuri care te întineresc. Sunt ușor și rapid de realizat, oferă un look șic

Împletituri sau șuvițe răsucite

O împletitură pe o parte îți dă un aspect fresh în orice situație. Dacă nu te pricepi la împletituri, poți răsuci o șuviță de păr, pe care o prinzi cu o agrafă discretă. Nu îți ia mai mult de un minut, dar efectul este unul wow.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *