5 cristale care atrag iubirea. Ne ajută să ne găsim jumătatea, ce pietre e bine să alegi pentru a atrage dragostea adevărată

Sunt considerate aducătoare de noroc pe plan amoros
5 cristale care atrag iubirea. Ne ajută să ne găsim jumătatea, ce pietre e bine să alegi pentru a atrage dragostea adevărată

Dacă traversați o perioadă grea în sectorul dragostei și simțiți că norocul vă ocolește, aflați care sunt cristalele care atrag instantaneu iubirea. Se spune că, dacă porţi aceste pietre, dragostea va veni către tine. Iată ce nestemate ar trebui să ai mereu la tine!

Cele 5 cristale care atrag iubirea

De-a lungul timpului, cristalele au fost asociate cu proprietăți nebănuite. În ultima perioadă, oamenii au început să exploreze puterea cristalelor în ceea ce privește iubirea adevărată și relaționarea în viața de cuplu.

Dacă sunteți curioși să aflați ce pietre atrag iubirea și bunăstarea în viața voastră, trebuie neapărat să citiți materialul de mai jos. Acestea te vor ajuta să-și depășești anumite limite și să-ți găsești dragostea adevărată! De aceea, există câteva cristale care te pot ajuta să îți deschizi inima și să atragi numai lucruri bine în viața ta!

Ce pietre e bine să alegi pentru a-ți găsi jumătatea

Cuarț roz

Cuarțul roz mai este denumit și ‘Cristalul iubirii’ și este primul cristal pe care toți experții în relații amoroase îl aduc în discuție. Se spune că ozul este culoarea universală pentru dragoste și vindecare, iar puterea cuarțului roz permite un flux impresionant de iubire.

‘Este un cristal puternic pentru manifestarea noilor relatii si consolidarea celor deja existente – fie ca este relatia cu tine insati, cu un partener romantic, cu prietenii sau familia. De fiecare data cand iti doresti mai multa iubire in viata ta, acesta este cristalul de care ai nevoie’, spun specialiștii.

Citește și: Nu mai păstra bonurile în portofel. Detaliul care îți va schimba viața

Malachit

Malachitul face minuni! Este un mineral de culoare verde care rezonează foarte bine cu chakra inimii. Este o piatră care aduce echilibrul în viața de cuplu.

 ‘Te ajută sa te simti echilibrata, stabila si in siguranta pentru a-ti deschide inima catre toate tipurile de iubire. Incurajeaza iubirea de sine si dragostea neconditionata, iar in acelasi timp creste increderea si compasiunea’, susțin experții.

Carneol

Carneolul este un alt cristal excelent pentru sustinerea relațiilor și a unei vieți sexuale împlinite. Cristalul este recunoscut pentru ca amplifica fericirea, bucuria si creativitatea, toate elementele de care ai nevoie în viața ta amoroasă. Potrivit lui Mildon, carneolul este asociat cu chakra sacrală și amplifică intențiile legate de creativitate și dorință.

Piatra lunii

Piatra lunii este conectată în permanență cu chackra inimii și a norocului. Acest cristal este benefic pentru manifestarea tuturor dorințelor. Așadar, această piatră semi-prețioasă amplifică intențiile amoroase pozitive.

Rodonit

Rodonitul are o culoare roz superbă și te încurajează să vă arătați iubirea și compasiunea. Acest cristal are rolul de a vindeca problemele sentimentale și să vă ajute să treceți mai ușor peste toate relațiile nocive.

Citește și: 5 cristale aducătoare de bani. Ce să porți sau să ții în casă pentru noroc și bunăstare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *