5 scandaluri în care a fost implicată Nicki Minaj. Artista și-a anulat concertul de la București, cu câteva ore înainte de a urca pe scenă

Nicki Minaj s-a certat cu mai mulți artiști din industrie

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

Nicki Minaj și-a dezamăgit fanii din România, după ce a anulat concertul de la București cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă. Rapperița americană trebuia să cânte în ultima seară la festivalul SAGA, însă a anunțat că nu mai vine, iar decizia ei i-a scandalizat pe cei care cumpăraseră bilete. Nu este însă primul scandal în care este implicată artista.

Val de reacții după ce Nicki Minaj a anunțat că nu mai vine la București

Cântăreața americană Nicki Minaj ar fi trebuit să urce pe scena principală de la festivalul SAGA, duminică seara. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar artista a anunțat, cu doar câteva ore înainte, că a anulat venirea la București, din cauza unor proteste care fuseseră anunțate.

Decizia i-a nemulțumit pe cei care cumpăraseră bilet să o vadă live, iar internetul s-a umplut de reacții. Pe de altă parte, organizatorii festivalului Neversea de la malul mării, au anunțat că îi primesc gratis pe cei care cumpăraseră bilet la SAGA pentru duminică. De asemenea, au apărut numeroase glume și meme-uri după ce Nicki Minaj a anulat concertul.

Vezi și: Vedetele din România care au divorțat cu scandal de partenerii lor. Și-au jurat iubire veșnică, dar au ajuns să-și arunce cuvinte grele în public

Nicki Minaj trebuia să cânte duminică seara, la București

Alte scandaluri în care a fost implicată rapperița

Artista americană are un trecut marcat de scandaluri, multe dintre ele fiind publice. Probabil unul dintre cele mai mediatizate ”beef-uri” este cel cu Cardi B. Începând cu anul 2017, cele două s-au atacat prin mesaje, până când au ajuns la o altercație fizică. În 2018, la New York Fashion Week, Cardi B a aruncat cu un pantof în direcția rivalei ei.

O altă dispută care a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal este cea cu Lil’ Kim. Aceasta a acuzat-o pe Minaj că i-a copiat stilul, atunci când s-a lansat. Cele două au avut schimburi dure de replici, inclusiv în versuri.

Vezi și: Cele mai mari scandaluri regale de-a lungul anilor. 12 momente care au pătat imaginea familiei regale

În 2015, Nicki Minaj a avut un schimb de replici și cu Miley Cyrus, chiar pe scena MTV Video Music Awards. Rapperița a numit-o ”b*tch” pe Miley, după ce aceasta făcuse o serie de afirmații despre ea, într-un interviu.

Și cu Remy Ma este rivală Nicki Minaj și totul a culminat cu melodia ”ShETHER” în care Ma a acuzat-o pe Minaj de diverse lucruri. Replica nu a întârziat să apară, iar Nicki a lansat melodii în care și-a atacat rivala și conflictul a escaladat.

Artista a avut probleme și cu fostul manager, care a dat-o în judecată pentru că a încălcat contractul și pentru că i-ar fi datorat bani. Și soțul ei, Kenneth Petty, are un trecut controversat. Acesta a fost condamnat pentru agresiune sexuală și omor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *