5 vedete care și-au prevăzut moartea. Cum și-au anunțat sfârșitul, fanii au rămas șocați de modul în care au prezis totul

Ele sunt celebritățile care și-au prezis moartea!

Lumea showbizului internațional este plină de morți misterioase și de coincidențe de-a dreptul surprinzătoare. În interviuri, cântece și chiar în unele scrisori, aceste cinci celebrități au prezis că vor trece în nefiinţă. Iată despre ce vedete este vorba!

Celebritățile care și-au prezis moartea

Uneori, oamenii reușesc să-și prezică viitorul și chiar sfârșitul. Unele persoane au știut exact modul în care vor muri și chiar data în care vor face acest lucru.

În acest articol vom enumera câteva dintre persoanele celebre care au reușit, de asemenea, să își prezică sfârșitul, provocând neîncredere la început, dar uimire după ce cuvintele lor s-au adeverit.

1. Tupac Shakur

A fost un cunoscut și îndrăgit rapper american. El chiar a fost, la un moment dat, nominalizat ca fiind cel mai mare rapper al tuturor timpurilor.

Într-unul dintre versurile cântecelor sale, Tupac Shakur spune: “Am fost împușcat și ucis, îți pot spune cum s-a întâmplat, cuvânt cu cuvânt/ Cei care care cred în arme, primesc ceea ce merită”. Și, într-adevăr, artistul a fost împușcat și ucis pe data de 13 septembrie 1996, după ce a urmărit o luptă a lui Mike Taison.

2. Amy Winehouse

Amy Winehouse s-a născut pe data de 14 septembrie 1983 și a murit la 23 iulie 2011. A fost, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din Marea Britanie, asta datorită timbrului său special și vocii sale de neegalat.

Însă, de-a lungul vieții sale, vedeta a fost dependentă de droguri și de alcool. Nu de puține ori, ea le-a spus fanilor săi că aceste două vicii îi vor aduce sfârșitul, lucru care, de altfel, s-a și întâmplat.

3. Michael Jackson

Cunoscut drept Regele muzicii pop, Michael Jackson i-ar fi spus surorii lui, Latoya Jackson, cu câteva luni înainte să înceteze din viață, că cineva își dorește să-i facă rău.

La data de 25 iunie 2009, cel mai premiat artist din istorie a murit și se crede că medicul lui, Dr. Murray, i-ar fi prescris o doză de pastile care l-a ucis aproape imediat pe cântăreț.

Citește și Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Cât de mult s-a schimbat Blanket în ultimii ani!

4. Prințesa Diana

Carismatica și îndrăgita Prințesă de Wales și-a prezis sfârșitul cu 10 luni înainte ca aceasta să moară, într-o scrisoare pe care i-a trimis-o majordomului său Paul Burrel în octombrie 1996.

Din păcate, premoniția ei avea să se împlinească. La data de 31 august 1997, fosta parteneră a Regelui Charles al III-lea a fost ucisă într-un accident de mașină alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed.

5. John Lennon

Într-un interviu acordat revistei Newsweek în 1965, muzicianul a declarat că ar putea muri într-un accident de avion sau din cauza unui ”nebun cu un pistol”. La 8 decembrie 1980, Lennon a fost asasinat la New York de Mark David Chapman, care l-a împușcat de cinci ori.

Într-un interviu acordat publicației The Guardian, Freda Kelly, secretara trupei, a afirmat că Lennon a spus de mai multe ori că nu crede că va apuca 40 de ani. Starul a murit la 2 luni după ce a împlinit această vârstă.

Citește și Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: „Era prea mult pentru o singură persoană”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *