A murit celebrul Randy Meisner. Doliu uriaș în muzică

S-a mai stins o stea.

Scris de:

Redacția Ego

28 Jul. 2023

O nouă veste tristă în showbiz. A murit Randy Meisner, membru fondator al trupei rock „The Eagles”, la vârsta de 77 de ani. Care este cauza decesului.

A murit Randy Meisner. Avea 77 de ani

Randy Meisner s-a stins din viață în Los Angeles (SUA), la vârsta de 77 de ani. Decesul a survenit din cauza unor complicații pulmonare cronice. Acesta a cântat ca solist principal la piesa „Take It to the Limit”. În ultimii ani, artistul îndurase numeroase boli și o tragedie personală (2016, când soția sa, Lana Rae Meisner, s-a împușcat din greșeală și a murit.

Între timp, Randy Meisner a fost diagnosticat cu tulburare bipolară și avea probleme grave cu alcoolul, potrivit documentelor judiciare și comentariilor făcute în timpul unei audieri din 2015, în care un judecător a ordonat îngrijire medicală constantă pentru artist.

Numit „cea mai dulce persoană din industria muzicală” de către fostul său coleg de trupă, Don Felder, Meisner s-a alăturat lui Don Henley, Glenn Frey și Bernie Leadon la începutul anilor ’70 pentru a forma trupa, una dintre cele mai populare din istoria muzicală.

Gama vocală a lui Randy Meisner era uimitoare, așa cum reiese din balada emblematică „Take It to the Limit”. Evoluând de la country rock la hard rock, formația Eagles a scos o serie de single-uri și albume de succes în următorul deceniu, începând cu „Take It Easy” și continuând cu „Desperado”, „Hotel California” și „Life In the Fast Lane”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *