A murit Matthew Perry. Actorul avea 54 de ani, ce s-a aflat despre cauza decesului

A făcut furori într-un serial celebru

Doliu în lumea Hollywood-ului! A murit Matthew Perry. Acesta era cunoscut în întreaga lume datorită rolului Chandler Bing din serialul Friends. Actorul avea doar 54 de ani. El a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta!

Matthew Perry a încetat din viață. Avea 54 de ani

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru activitatea sa din serialul Friends, în care a interpretat personajul Chandler Bing, a murit sâmbătă, 28 octombrie, la vârsta de doar 54 de ani, potrivit CNN.

Surse din cadrul poliției au confirmat pentru Los Angeles Times că starul a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles. El ”s-ar fi înecat accidental” în cadă. De asemenea, sursele au mai precizat că nu s-au găsit droguri la fața locului.

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis  Warner Bros.

A făcut istorie în serialul Friends

Matthew Perry a devenit celebru pentru rolul lui Chandler Bing în serialul de succes din anii 90. Friends a avut 10 sezoane, iar regretatul actor a jucat în nu mai puțin de 234 de episoade. Personajul său a fost îndrăgit de fani datorită abilităților sale actoricești, gesturilor și replicilor sale.

Deși toată lumea îl știa din Friends, Matthew Perry a jucat și în alte seriale, precum Boys Will Be Boys, Growing Pains, Silver Spoons, Charles in Charge, Sydney, Beverly Hills, 90210, Home Free, Ally McBeal, The West Wing, Scrubs sau Studio 60 on the Sunset Strip.

Citește și Perfectă la 54 de ani. Cum reușește Jennifer Aniston să aibă o piele de porțelan. Ingredientul inedit la care apelează!

Matthew Perry, despre lupta sa cu dependența de droguri

Chandler din Friends era prietenos, amuzant și optimist, însă interpretul a suferit mult în spatele scenei, în special din cauza dependenței sale de droguri, alcool și, de asemenea, de analgezice. Matthew Perry a vorbit despre acest capitol dificil din viața sa în autobiografia sa publicată anul trecut, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

”Am vrut să vorbesc atunci când m-am simţit la adăpost de a intra din nou în zona întunecată a lucrurilor”, a precizat el. ”A trebuit să aştept până când am fost destul de sigur că eram abstinent – departe de boala activă a alcoolismului şi a dependenţei – pentru a pune totul pe hârtie. Şi principalul lucru a fost că eram destul de sigur că va ajuta oameni”, a mărturisit starul.

Matthew Perry s-a născut pe data de 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts. Tatăl său a fost actor, iar mama sa jurnalistă. La un moment dat, însă, părinții săi s-au despărțit, iar actorul s-a mutat cu cea care i-a dat viață în Ottawa, Canada. Pe atunci era doar un copil.

Matthew Perry a practicat tenisul şi a devenit un jucător important în Canada. În adolescență, însă, starul s-a mutat cu tatăl său, în Los Angeles. Acolo, el și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Citește și Ce s-a ales de actorul care l-a jucat pe Iolaus în Hercule. Cum arată Michael Hurst la 30 de ani de la terminarea serialului care l-a consacrat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *