A presimţit Maria Diana că o să moară? Mesajul uluitor pe care tânără ucisă de urs l-a postat pe rețelele sociale cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare

Vei rămâne mască după ce vei citi!
A presimţit Maria Diana că o să moară? Mesajul uluitor pe care tânără ucisă de urs l-a postat pe rețelele sociale cu puțin timp înainte de a-și da ultima suflare

Povestea tragică a Mariei Diana, în vârstă de doar 19 ani, a zguduit o țară întreagă. Superba tânără și-a pierdut viața într-un mod incredibil marți, pe data de 9 iulie, fiind ucisă de un urs în Munții Bucegi, în zona turistică Jepii Mici. Cu doar câteva zile înainte de a-și da ultima suflare, fata a postat un mesaj uluitor pe rețelele sociale. Să-și fi prevestit moartea?

Ce mesaj a postat Maria Diana înainte de a muri

Maria Diana, o tânără pasionată de natură și de drumeții montane, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, în timp ce se afla într-o excursie alături de prietenul ei.

Cei doi plănuiseră inițial să urmeze un alt traseu, însă Maria Diana a decis în ultimul moment să schimbe planurile și să se îndrepte spre cascada Urlătoarea, situată lângă Valea Spumoasă.

Din păcate, pe traseu, tinerii au fost întâmpinați de un urs, care a atacat-o pe tânără și a tras-o în prăpastie. În ciuda eforturilor disperate ale prietenului ei de a salva situația, Maria Diana a fost grav rănită și a decedat în urma atacului.

”Au fost cele mai bune zile din viața mea”

Acum, la câteva zile de la tragedie, un mesaj tulburător postat de Maria Diana pe rețelele sociale a ieșit la iveală. Tânăra a distribuit, de fapt, o melodie ale cărui versuri sunt uluitoare.

”Oh, când mă uit înapoi acum, vara aceea părea să dureze pentru totdeauna. Și dacă aș avea de ales, da, aș vrea să fiu mereu acolo. Acelea au fost cele mai bune zile din viața mea”, sunt versurile piesei postate de Diana Maria în mediul online.

Citește și Ce înseamnă când visezi că te fugărește un animal. Ce ascunde acest vis, de fapt!

La ce s-a gândit tânăra atunci când a fost atacată de urs

Psihologul Keren Rosner a încercat să le explice oamenilor la ce s-a gândit Maria Diana în momentul în care a văzut animalul fioros în fața ei. De asemenea, specialistul a dezvăluit cum ar fi putut să reacționeze tânăra pentru a avea o șansă la viață în fața ursului.

”Având în vedere că era vorba despre o tânără de 19 ani, deci o fată tânără, fără experiență. În al doilea rând, nu cred că există cursuri la noi în țară sau să fie niște instrucțiuni cum să reacționezi când te întâlnești cu ursul în pădure și ce să faci ca să supraviețuiești.

Nu cred că există așa ceva și situațiile sunt atât de variate în cât nu ar putea să fie un manual care să cuprindă toate variantele. În al treilea rând, surpriza fiind atât de mare, pentru că bănuiesc că nu se așteptau, fiind într-un moment de drumeție, o stare de bine și de relaxare, nu erau într-o stare de alertă, de vigilență.

Atunci când a apărut ursul, fiind o situație nouă, de pericol și neanticipată s-a pierdut. Nu a știut ce să facă. Dacă ursul i-a luat prin surprindere și a fost agresiv, probabil nici nu a avut timpul necesar ca să se adune și să găsească o posibilitate de a ieși din această situație.

Situația de surpriză este un element foarte important în astfel de cazuri pentru că una este să anticipezi și să niște scenarii posibile de supraviețuire și altceva este să apară o situație total neprevăzută care te uimește, te blochează și rămâi în starea despre care am vorbit anterior, aceea de îngheț.

Nu știi ce să faci și cum să procedezi. Timpul este și el foarte scurt în aceste momente și este foarte greu să ai o analiză, să ai timp să gândești și să construiești o strategie de a ieși învingător”, a precizat Keren Rosner, conform Wowbiz.ro.

Citește și Animalul rar care trăiește în România. Este de o mare frumusețe, doar câteva exemplare mai trăiesc!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *