A pus folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi din casă, e incredibil ce s-a întâmplat. Efect uluitor

Încearcă acest truc util
A pus folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi din casă, e incredibil ce s-a întâmplat. Efect uluitor

Folia de aluminiu este prezentă în aproape toate bucătăriile din România și nu numai. Ea are multe utilizări, atât pentru conservarea alimentelor, cât și pentru gătit. De asemenea, poate fi folosită și pentru alte lucruri surprinzătoare. Iată ce se întâmplă dacă o pui peste routerul Wi-Fi din locuință. Nu o să-ți vină să crezi ce efect va avea!

Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi din casă

Folia de aluminiu este utilizată de gospodine la gătit, dar și pentru a acoperi recipientele cu mâncare din frigider. Totodată, ea este așezată pe aragaz pentru a-l proteja de murdărie.

Însă, puține persoane știu că folia de aluminiu poate fi pusă și pe routerul Wi-Fi din casă. Da, ai auzit bine! Potrivit specialiștilor, ea are capacitatea de a amplifica semnalul acestuia.

Așadar, dacă observi că internetul tău este lent sau că în anumite zone ale locuinței videoclipurile nu se încarcă, îți spunem cum poți folosi folia de aluminiu pentru a îmbunătăți Wi-Fi-ul din casa ta.

Tot ceea ce trebuie să faci este să așezi o foaie de aluminiu în spatele aparatului pentru a direcționa și amplifica semnalul. Este un truc foarte util pe care o să îl arăți tuturor prietenilor tăi.

Citește și De ce să pui folie de aluminiu în jurul plantelor din grădină. Trucul pe care puțini îl cunosc, efectele sunt extraordinare!

De ce sa pui folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi
Motivul pentru care este bine sa pui folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi

Alte utilizări ale foliei de aluminiu

Pe lângă faptul că îmbunătățește Wi-Fi-ul din casa ta, folia de aluminiu are multe alte utilizări care merită să fie cunoscute. Pentru a-ți lăsa fierul de călcat curat și fără pată, pune o bucată de folie de aluminiu pe masa de călcat și adaugă puțină sare deasupra. Apoi, pune fierul de călcat pe folie și sare și mișcă-l ca și cum ai călca o haină.

Tot folia de aluminiu îți poate curăța bijuteriile din argint. Tapetează un recipient cu folie de aluminiu și pune înăuntru o lingură de bicarbonat de sodiu și apă clocotită. Pune bijuteriile și lasă-le să stea timp de o jumătate de oră. Apoi, usucă-le cu o cârpă și vor arăta ca noi.

De asemenea, mai poți folosi folia de alumiu și pentru a ascuți foarfecele. În acest caz, ia doar o bucată de folie de aluminiu și împăturește-o de mai multe ori. Apoi taie bucata îndoită cu foarfeca pentru a o ascuți. Așadar, după cum poți vedea, folia de aluminiu are o gamă largă de utilizări în casă.

Citește și A pus folie de aluminiu pe ușă și niciodată nu s-a mai confruntat cu această problemă neplăcută. Trucul e de mare ajutor în casă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *