Actorul principal din „Haita de acțiune”, Vlad Brumaru, recunoaște care a fost cea mai grea scenă. Nu mai face așa ceva nici măcar în fața prietenilor, deși l-a văzut o țară întreagă

Vlad Brumaru: „Nu e tocmai aria mea de expertiză”

Vlad Brumaru a intrat în atenția publicului cu filmul „Haita de acțiune” însă prezența lui în spectacole de teatru și lungmetraje este încă de pe vremea studenției. Despre el, Matei Dima, producătorul filmului „Haita de acțiune” spune că este genul de actor care imediat după ce citește scenariul intră direct în personaj și cu greu poate fi defocusat. Se pare însă că pe timpul filmărilor a avut parte și de momente nu tocmai pe placul lui. Vlad Brumaru a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că i-a fost extrem de greu să filmeze scena în care avea de interpretat o manea.

Vlad Brumaru, despre secvența în care a cântat în filmul „Haita de acțiune”

Cine nu a văzut încă filmul „Haita de acțiune” și așteaptă lansarea lui pe platformele de streaming, trebuie să știe că la un moment dat Vlad Brumaru, care interpretează rolul unui polițist de etnie rromă, trebuie să creeze o diversiune într-un restaurant și se apucă să interpreteze o manea. Scenă care i-a ieșit de minune, dar care nu i-a plăcut absolut deloc. Ba mai mult, pentru că s-a dovedit un real succes, lui Vlad Brumaru i-a fost teamă că prietenii vor aprecia acest talent și îl vor pune să le cânte la fiecare petrecere.

Citește și: Cine este Vlad Brumaru, actorul principal din „Haita de acțiune”: „June prim și Făt Frumos nu prea mă ajută apariția să joc” VIDEO EXCLUSIV

„Din fericire nu am pățit asta până acum, sper nici să nu pățesc pentru că a fost un moment foarte aiurea. Cred că a fost cel mai greu moment de filmat pentru mine. Vorbesc foarte serios. Nu sunt tocmai în confort cu cântatul și atunci cred că de asta. Cred că s-a văzut asta, că până acum prietenii nu mi-au cerut să le cânt la petreceri. Pe viitor habar nu am, dar sper să nu fie cazul”, ne-a povestit amuzat Vlad Brumaru, care mărturisește că nu-i place absolut deloc să cânte, cu atât mai mult în fața unui public.

„Sunt în personaj, dar sunt în mult mai inconfort atunci când trebuie să cânt. Nu-mi place să-mi aud vocea foarte tare și nu este un domeniu în care mă simt foarte în control. La actorie mă simt mai în control, la cântat nu e tocmai aria mea de expertiză”.

Și-a luat adio de la premiul Gopo pentru „Tânără speranță”

Pentru orice tânăr actor, dar nu numai, este o onoare să se numere printre nominalizații premiilor GOPO, cu atât mai mult să aibă în vitrină măcar un trofeu. Vlad Brumaru este resemnat atunci când vine vorba de categoria „Tânără speranță”, deși din punct de vedere al vârstei încă se încadrează.

„Se pare că nu o să plec acasă cu trofeul „Tânără speranță”, dar în schimb e nominalizată colega mea din „Marocco”, Ana Indricău, pentru această categorie. Nu știu până la ce vârstă te încadrezi la această categorie, dar cred că mi-a cam trecut vremea de „Tânără Speranță”. Am 27 de ani și nu cred că mă mai încadrez. Dacă e până la 30 de ani, atunci nu-mi rămâne decât să mai sper încă vreo 2-3 ani. Că după aceea o să mor cu speranța”, ne-a povestit actorul la ediția din acest an a premiilor GOPO.

Citește și: Provocarea uriașă trăită de Alex Bogdan pe platourile de filmare de la „Haita de acțiune”: „Am zis totuși să fac ceva nebunesc” VIDEO EXCLUSIV

Din fericire nu stă prost la capitolul premii și distincții căci și-a început cariera artistică în primii ani de viață.

„Am început destul de devreme, de pe la grădiniță cu poezii, cu tot felul de recitaluri pe care le mai are mama undeva în arhivă, cu poze. De-a lungul timpului am mai fost pe la diverse festivaluri, la Tiff, la Anonimul, la Gopo, la Sarajevo, anul trecut. Diplomele le ține mama mea acasă. Mai am și eu câte ceva, dar mai puține. Ea este mai colecționară decât mine la capitolul ăsta”, a mai povestit Vlad Brumaru pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *