Actriță din România, colegă de platou cu Monica Bellucci. Cum este vedeta de la Hollywood în spatele camerelor de filmat: “Am intrat în panică” VIDEO EXCLUSIV

Roxana Condurache a visat mereu o viață ca la Hollywood

Roxana Condurache a făcut parte din producția filmului “The Whistleblower”, fiind colegă, în trecut, cu Monica Bellucci și Rachel Weisz, două actrițe extrem de cunoscute în lumea întreagă. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cum s-a simțit în jurul starurilor și ce a observat.

Roxana Condurache, despre Monica Bellucci

Roxana Condurache ne-a mărturisit că îi plac mai mult filmele străine, căci, de când era mică, visa la o viață ca la Hollywood. Totuși, viața de actor în România este diferită:

“Îmi plac mai mult filmele străine. Visul meu, de când eram mică și mi-am dorit să fiu actriță, a fost să fiu într-un film străin. Eu apreciam actrițe precum Marilyn Monroe, Lauren Bacall. Asta îmi închipuiam că înseamnă să fii actriță! M-am trezit că în România nu e chiar așa! Într-adevăr, aici avem mulți actori extrem de talentați și filme foarte bune, dar viața de actor din România nu este ca la Hollywood! Asta e problema, eu voiam o viață de actor ca la Hollywood! Încă vreau!”.

Ce a observat la actrița cunoscută în toată lumea

Frumoasa actriță ne-a vorbit despre Monica Bellucci, explicând că imediat cum vedeta intra într-o cameră, toată lumea o urmărea. În același timp, ea a punctat că aceasta are energia divelor adevărate. Roxana Condurache ne-a vorbit despre faptul că starurile internaționale au o modestie aparte:

“Și mie mi se pare una dintre cele mai frumoase femei din Univers! Chiar așa este, are o prestanță și o eleganță ieșită din comun. Are o energie pe care o au divele adevărate. Când intră în cameră, toată lumea parcă se oprește și o urmărește! Ea, în filmul în care a jucat cu mine, trebuia să fie urâtă, să joace un rol negativ, nu trebuia să fie femeie fatală. Cu toate acestea, emana această energie. Am observat că actorii străini, care au un mare succes pe plan international, sunt foarte modești. Au această modestie care, uneori, la noi în România, lipsește! Le lipsește unor actori și anumitor persoane publice, să zicem! Am observat că ei sunt super prietenoși. Când Rachel Weisz a venit pe set, echipa românilor spunea: “Vai, să nu faceți poze cu Rachel Weisz sau Monica Bellucci! Să nu le vorbiți!”. Ea nu era deloc așa, dacă vorbeai cu ea era normală, naturală, iar Monica Bellucci la fel. Țin minte că regizorul filmului “The Whistleblower”, Larysa Kondracki, mi-a povestit că la un moment dat a împărțit un hamburger cu Monica Bellucci. Asta înseamnă să fii autentic, real și fericit cu tine!”.

Roxana Condurache a fost colegă de platou cu Monica Bellucci și Rachel Weisz

Roxana Condurache a punctat că a avut emoții când a aflat că o să le vadă pe același platou pe Rachel Weisz și Monica Bellucci. Ea s-a pregătit intens pentru producția respective:

“Bineînțeles că am avut emoții, dar și pentru Rachel Weisz. Ea deja avusese Oscarul când ne-am cunoscut noi, ceea ce îmi doresc și eu, cândva. Când am aflat că am luat casting-ul am zis: “Ce mă fac?”. Am intrat în panică, mergeam dintr-o parte în alta în casă. Am hotărât că timp de 2 luni nu mai fac altceva, doar asta, mă pregătesc pentru rol! Nu am mai mers la școală, la actorie, doar asta am făcut! M-am documentat, am citit tot ce am găsit. Am intrat în respectivele stări înainte de filmări. Am făcut o mulțime de exerciții de actorie. Am filmat și după mi-a fost greu să ies din rol pentru câteva luni!”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *