Adela Popescu, despre conflictele din relația de cuplu. Cum depășesc ea și Radu Vâlcan momentele dificile: ”Învățăm de la an la an”

Detalii inedite din relația celor doi!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi se iubesc de 14 ani de zile și în tot acest timp și-au construit o familie frumoasă, cu trei copii minunați, care sunt centrul universului lor. Totuși, ca în orice cuplu și în al lor mai apar discuții în contradictoriu. Cum depășesc aceste momente tensionate? Iată ce a declarat blondina!

Cum depășesc Adela Popescu și Radu Vâlcan conflictele din relația de cuplu

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc enorm și sunt de nedespărțit de când au hotărât să meargă împreună pe același drum. Cei doi formează un cuplu de 14 ani de zile și sunt părinții a trei copii superbi.

Ei au o viață împlinită la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze, dar cu toate astea certurile nu lipsesc din relația lor. Cum reușesc actrița și prezentatorul TV să depășească momentele dificile? Ei bine, Adela Popescu a dezvăluit secretul lor.

”Dar cine a spus că reușesc (n.r. râde). Nu, e o părere care s-a format și mă bucur că este așa, pentru că, da, în anumite proporții, le rezolv pe toate, dar avem și noi zile și perioade care sunt extrem de grele.

Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…)

Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos”, a declarat Adela Popescu pentru Antena Stars.

Ce ar schimba vedeta la relația cu soțul ei

Adela Popescu recunoaște că, deși este foarte fericită în relația sa, există anumite aspecte pe care ar dori să le schimbe. Vedeta dezvăluie că a avut momente când s-a gândit că trebuia să procedeze altfel în anumite situații.

”În general, lucrurile care nu ne ies sunt din zona personală, adică pur și simplu eu mă supăr pe mine că nu am reușit să expun cum trebuie o situație delicată,” spune fosta prezentatoare TV pentru aceeași sursă.

Aceasta admite că există momente în care se învinovățește că a deschis anumite subiecte la momentul nepotrivit sau că nu a fost suficient de diplomată.

Citește și Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO!

”Îmi fac mea culpa și mă supăr pe mine”

Adela Popescu spune că, de multe ori, își face ”mea culpa” și se supără pe ea însăși, chiar dacă aparent pare să fie supărată pe soțul ei.

”Mă gândesc că poate ar fi trebuit să fiu mai diplomată, să aleg un moment mai bun sau că poate nu trebuia să deschid subiectul și cumva, îmi fac ”mea culpa” și mă supăr pe mine, chiar dacă eu îi spun că mă supăr pe el,” explică vedeta.

Reflectând asupra acestor momente, Adela Popescu consideră că schimbarea modului în care gestionează conflictele ar aduce beneficii semnificative relației lor. Aceasta subliniază importanța comunicării și a alegerii momentului potrivit pentru a discuta subiectele sensibile.

Citește și Vedete din România, în ziua nunții. Cum arătau Andreea Esca, Adela Popescu sau Nicoleta Luciu când s-au căsătorit. Imagini de colecție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *