Adelina Pestrițu și familia sa, fotografie de colecție. Cum arată Zeny, la aproape 5 ani. E absolut superbă FOTO

Vedeta a vorbit și despre provocările vieții de mamă

Scris de: Daoud Andra

28 Apr. 2023

Adelina Pestrițu a făcut un pictorial alături de soțul și fetița ei și a dat un interviu în care a vorbit despre familie. Vedeta a fost destul de discretă în ultima vreme cu privire la aparițiile fiicei sale în mediul online, iar cei care au văzut fotografiile au fost uimiți de cât de mult s-a schimbat micuța Zeny.

Primul pictorial de familie pentru Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu formează, de câțiva ani buni, o familie alături de Virgil Șteblea. În anul 2018, s-a născut fiica lor, Zeny, iar acum vedeta a decis că este momentul pentru o ședință foto în formulă completă. De ceva timp, Adelina Pestrițu și soțul ei au decis să nu mai publice în mediul online fotografii cu fiica lor, în vârstă de aproape 5 ani.

Citește și: De ce nu a mai vrut Adelina Pestrițu să posteze poze cu fiica ei. Adevăratul motiv: „Simțeam încărcătura negativă” VIDEO EXCLUSIV

Micuța este complet schimbată de la ultimele apariții pe conturile de socializare ale mamei sale și seamănă din ce în ce mai mult cu vedeta. Micuța Zeny s-a asortat la ședința foto pentru revista Viva! cu părinții săi și a fost îmbrăcată de mama ei cu un costum de culoare neagră. Adelina Pestrițu a vorbit, în cadrul interviului, despre cum este fiica ei, la aproape 5 ani și cu ce provocări au de-a face în fiecare zi ea și tatăl micuței.

„Are o personalitate foarte puternică. O Leoaică hotărâtă care își impune punctul de vedere și care este sigură pe ea. De multe ori analizează situațiile, contextele și, dacă nu simte, nu se apropie. Este independentă și vrea să facă totul de una singura și acasă, și la grădiniță, fară niciun ajutor. În același timp, are și o latură sensibilă pe care o scoate la suprafață numai când e în sânul familiei și când se simte cel mai confortabil. Nu avem probleme în ceea ce o privește. Este cuminte și mereu ne întrebăm ce am făcut ca să merităm un așa copil bun. Este absolut minunată și comunicăm foarte bine cu ea.”, a povestit bruneta, pentru revista Viva!.

Citește și: Ce operații estetice are Adelina Pestrițu. Vedeta a dat cărțile pe față: „Ne ajută natura, dar hai să fim serioși”

Adelina Pestrițu și familia sa, fotografie de colecție. Cum arată Zeny, la aproape 5 ani. E absolut superbă FOTO
Adelina Pestrițu și familia sa (Sursa Foto: Viva!)

„Suntem destul de protectivi ca părinți”

Adelina Pestrițu a mai spus că atât ea, cât și soțul ei sunt genul de părinți protectivi. Cu toate acestea, încearcă să îi ofere fiicei lor cât mai multă libertate. Comunicarea este esențială în familia lor, iar vedeta a spus că în fiecare seară încearcă să stea de vorbă cât mai mult cu fetița ei și să îi explice cât mai multe lucruri despre lume și viață.

Citește și: Secretul Adelinei Pestrițu pentru o siluetă de invidiat. Cum se menține slabă, de fapt: „Așa reușesc să fac față” VIDEO EXCLUSIV

„E adevărat că și eu, și Virgil suntem destul de protectivi ca părinți, dar ne impunem să o lăsăm să se simtă liberă, pentru că știm cât de mult o va ajuta în dezvoltarea ei. În fiecare seară povestim ce s-a întâmplat pe parcursul zilei și detaliem. Discutăm pe larg și despre lucrurile mai puțin plăcute și îi vorbim deschis despre pericolele pe care le poate întâlni la fiecare pas. Ne dorim să știe să se protejeze singură. Când plecăm în vacanțe, ne cam rugăm de ea să mănânce, dar sunt prea multe tentații în jur ca să câștigam controversa.”, a mai povestit Adelina Pestrițu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *