Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță nu mai vorbesc. Vedeta nu-l poate ierta: “M-am trezit încolțită”

Iată de ce nu mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță!

La finalul anului 2021, Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea de la Pro TV a lui Cătălin Măruță, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta blondina. Se pare că partenerul de viață al Andrei a enervat-o la culme atunci pe iubita lui Gabi Bădălău. Iată ce a supărat-o mai exact pe vedetă!

De ce Bianca Drăgușanu nu-l mai suportă pe Cătălin Măruță

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul autohton, în timp ce Cătălin Măruță este unul dintre cei mai experimentați prezentatori de televiziune de la noi din țară.

Și totuși, ce au de împărțit cei doi? Ei bine, cu aproximativ trei ani în urmă, blondina pășea în emisiunea de la Pro TV a lui Cătălin Măruță, însă, încă din primele clipe, diva a simțit că moderatorul îi aruncă ”săgeți”.

Ce a deranjat-o pe blondină

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a mărturisit că s-a supărat pe soțul Andrei, fiindcă interviul cu pricina nu a decurs deloc așa cum i se promisese înainte. Odată ajunsă în platou, vedeta a fost întrebată de Cătălin Măruță când urmează să ajungă la altar.

Asta pentru că ea purta la acel moment o rochie albă. De asemenea, în timpul show-ului, au rulat pe ecran mai multe imagini vechi cu blondina, înainte ca aceasta să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, lucru care din nou a deranjat-o cumplit pe Bianca Drăgușanu.

Citește și Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce a văzut filmul în care joacă Eva Măruță. Nu s-a sfiit să facă aceste comentarii despre fiica soților Măruță!

”Sunt dezamăgită”

La scurt timp după ce a apărut în emisiunea moderatorului, Bianca Drăgușanu a recunoscut că soțul Andrei a reușit să o dezamăgească foarte tare. În plus, ea a spus că acesta este un om pervers și viclean.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.”, a declarat, acum ceva timp, iubita lui Gabi Bădălău, potrivit Spynews.ro.

Citește și Cea mai provocatoare ipostază cu Bianca Drăgușanu. Ce a lăsat la vedere, fanii nu s-au putut abține de la comentarii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *