Adevărul a ieșit la iveală abia acum. De ce a murit Sinéad O’Connor la 56 de ani, cum arată mormântul ei

Cauza reală a morții celebrei cântărețe irlandeze Sinéad O’Connor a fost dezvăluită la șase luni după ce artista s-a stins din viață. Solista cunoscută pentru melodia „Nothing Compares 2 U” a murit pe 26 iulie 2023, la vârsta de 56 de ani.

De ce a murit Sinéad O’Connor, de fapt

La vremea respectivă, nu a fost anunțată o cauză a morții, însă poliția a comunicat faptul că decesul lui Sinéad O’Connor nu fusese considerat suspect. Marți, 9 ianuarie 2024, un medic legist a concluzionat că artista a decedat din cauze naturale, încetând ancheta în acest caz. Amintim că vedeta a murit la un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis.

Așadar, cântăreața irlandeză Sinéad O’Connor a murit din cauze naturale, a precizat medicul legist din Londra, unde solista a locuit înainte de decesul ei în iulie anul trecut.

„Confirmăm faptul că doamna O’Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist și-a încetat implicarea în decesul ei”, potrivit Tribunalului de Medicină Legală din Southwark.

O moarte naturală este definită ca fiind cauzată exclusiv de boală sau proces natural. Pe scurt, sunt excluse sinuciderea, accidentul sau alte cauze suspecte, cum ar fi omuciderea.

Citește și Povestea tragică a lui Sinéad O’Connor. Cumpenele care au marcat-o. Apogeul suferinței a fost când fiul ei, de 17 ani, s-a sinucis

Mult timp s-a crezut că s-a sinucis

În cazul artistei Sinéad O’Connor, multă vreme s-a mers pe varianta suicidului, mai ales că aceasta încercase să își ia viața după moartea copilului ei.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. De atunci trăiesc ca o creatură nocturnă strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută în bardo fără el”, relata ea în trecut.

Vezi De ce Sinead O’Connor a ales să se radă în cap. Motivul din spatele deciziei e tulburător

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *