Adevărul despre relația dintre Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: „Trăieşte în teroare”

"Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă"
Adevărul despre relația dintre Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: „Trăieşte în teroare”

Care este adevărul despre relația dintre Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu? Ea vorbește despre despărțire, el despre nuntă, iar ulterior apar informații total neașteptate. Luni, Cristina Cioran a transmis pe rețelele de socializare că Alex nu acceptă despărțirea.

Adevărul despre relația dintre Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a avut loc atunci când el a publicat pe rețelele de socializare că este fostul iubit al vedetei. Chiar dacă el, ulterior, a declarat că nu s-au despărțit, ci se pregătesc de nuntă chiar, adevărul ar fi complet diferit.

O sursă apropiată a Cristinei Cioran a dezvăluit pentru playtech.ro că vedeta a fost dată afară din casa lui Alex Dobrescu și s-a mutat într-un apartament din București, cu fetița sa, Ema. În prezent nu se gândește la împăcare ci vrea doar să își recupereze lucrurile rămase la fostul iubit acasă. Printre ele se numără și actele personale.

„Cristina trăiește în teroare. Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă, tocmai pentru a-și proteja fetița. Vrea doar să-și recupereze toate actele și tot ce era al ei și a rămas în casa în care au locuit împreună”, a declarat pentru playtech.ro sursa.

Cristina Cioran, mesaj neașteptat: “Când un bărbat nu acceptă despărțirea”

La doar câteva zile după ce Alexandru Dobrescu a declarat că el și Cristina Cioran nu s-au despărțit, ba mai mult, se pregătesc de nuntă, vedeta a făcut un anunț total neașteptat. Cristina Cioran a scris pe Instagram că Alex Dobrescu nu acceptă despărțirea. Potrivit declarațiilor ei, ar fi șantajat-o și amenințat-o.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj. Amenințări. Minciuni. Îmi dau seama că e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec, mai e puțin”, este mesajul postat de Cristina Cioran pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, Alex Dobrescu declara că, de fapt, ei nu s-au despărțit și se iubesc foarte mult. Anunța atunci când urmează să se căsătorească, fapt despre care Cristina a mai vorbit în trecut și care mărturisea că nu reprezintă o prioritate.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație de aproximativ trei ani, În iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *