Adevărul despre relația dintre Lora și Delia. Mesajele dintre cele două au fost făcute publice, fanii au rămas uimiți

De la ce au pornit zvonurile legate de un scandal

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2023

Lumea muzicală este marcată adesea de controverse și conflicte. Cel mai recent zvon face referire la o neînțelegere între Delia și Lora și totul ar fi pornit de la o piesă. Care este adevărul despre relația dintre Lora și Delia? Iubita lui Ionuț Ghenu a dat cărțile pe față și a făcut public un schimb de mesaje între ea și Delia.

Care este adevărul despre relația dintre Lora și Delia

Delia a lansat recent melodia „Lololo”, care se bucură de un real succes pe internet. Nu mulți știu că piesa este un remake după melodia „Fata de pe plajă”, a formației Azur, lansată în anii ’80. Refrenul a făcut furori pe TikTok, așa că Delia s-a gândit să îi facă un remake actual și a lansat-o în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Cum se înțeleg de fapt Delia și Oana Matache, după scandalul amoros cu Radu Siffredi. Adevărul despre relația celor două surori

Și Lora a vrut să facă o versiune proprie a piesei și a primit propunerea de a o înregistra, când se afla în Bali. Proiectul muzical era destul de avansat când Delia a lansat melodia, iar de aici până la zvonuri legate de un conflict între cele două, pornind de la melodie, nu a fost decât un singur pas.

Recent, Lora și iubitul ei, care îi este și impresar, au dat cărțile pe față cu privire la această situație. Cei doi au fost invitați la podcastul lui Jorge și au povestit cum au stat lucrurile. Lora chiar a arătat la cameră un schimb de mesaje între ea și Delia, din luna februarie, pentru a demonstra că nu au nimic de împărțit și că lucrurile nu sunt tensionate între ele.

Citește și: Pleacă Delia de la iUmor? Mesajul artistei i-a pus pe fani pe gânduri. Soțul ei rupe tăcerea: „Își asuma”

„Noi vorbim la telefon”

Lora a arătat ultimele mesaje dintre ea și Delia, de când a fost ziua de naștere a celei din urmă. „La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai!”, i-a urat Lora colegei sale de breaslă, după care a adăugat:

„Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.”

Ionuț Ghenu, iubitul și impresarul Lorei, a povestit că artista terminase deja de filmat videoclipul pentru piesă, când a aflat că Delia  o lansează. Au renunțat la ea, fără resentimente, după cum i-au povestit lui Jorge.

Citește și: Dezvăluirea neașteptată făcută de Delia despre relația cu soțul ei. „Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta”

Au primit propunerea de a înregistra melodia când erau în Bali

Ghenu a povestit că a primit piesa de la un prieten, în perioada în care el și Lora se aflau în Bali. Le-a plăcut, fără să știe că e virală pe TikTok, și au acceptat propunerea ca Lora să înregistreze o versiune proprie. Între timp. planul s-a schimbat, pentru că a lansat-o Delia.

„A zis că e foarte mișto, dar poate mai lucrăm puțin la refren. Eu i-am zis că nu, că tocmai refrenul e duma. Oamenii mi-au explicat că refrenul e viral, eu habar nu aveam. După ce am ascultat piesa, i-am pus și piesa lui Azur și i-am zis că asta e piesa originală. A zis: ‘Mișto, hai să facem’. Am filmat, am terminat filmarea și stăteam pe telefon, iar la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă: ‘Lololo’.

Am deschis și am auzit refrenul. M-am dus la Lora, am trezit-o și i-am zis că cineva a lansat piesa. Am dat un mesaj către prietenul meu: ‘Salut, am văzut că a lansat altcineva piesa, deci cred că nu mai are rost să continuăm’. Asta a fost discuția toată.”, a povestit, la rândul său, Ionuț Ghenu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *