Adriana Bahmuțeanu s-a măritat. Cum a apărut vedeta îmbrăcată la slujba religioasă cu George Restivan. Primele imagini

Vedeta și logodnicul ei și-au unit destinele într-o biserică istorică

Scris de: Daoud Andra

24 Apr. 2023

Adriana Bahmuțeanu s-a măritat cu iubitul ei, George Restivan. Ceremonia religioasă a avut loc în cadru restrâns, peste hotare, iar biserica aleasă este una cu o semnificație specială. Deși anunțaseră inițial că amână nunta planificată în luna iunie, cei doi au decis să facă pasul cel mare chiar mai devreme decât era stabilit.

Adriana Bahmuțeanu s-a măritat în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George Restivan, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii restrânse. Cei doi, alături de nașii lor, au mers la o biserică din Ucraina pentru a oficia cununia, iar locul nu a fost ales întâmplător. Slujba religioasă a avut loc în biserica Banceni, de la graniță, în semn de protest față de faptul că aceasta se va închide.

Citește și: După ce Adriana Bahmuțeanu a fost în emisiunea lui Mihai Ghiță, prezentatorul Kanal D2 a fost sunat de Silviu Prigoană. Ce i-a cerut omul de afaceri VIDEO EXCLUSIV

Cununia religioasă a lor a fost ultima slujbă în limba română oficiată în lăcașul de cult. Atât mirii, cât și nașii, au ales să îmbrace la nuntă portul popular. Vedeta a purtat o ie cu model roșu și o fustă albă, în timp ce soțul ei a ales o cămașă tradițională albă și pantaloni negri. După nuntă, mirii au rămas alături de nașii lor în Bucnovina, pentru a sărbători fericitul eveniment, potrivit România TV.

„Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră! Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credință sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim că tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina.”, a scris Adriana Bahmuțeanu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu este susținută de logodnicul ei la o posibilă candidatură pentru Primăria Capitalei. „Chiar îmi doresc să fiu primul domn” VIDEO EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu s-a măritat
Fotografia postată de Adriana Bahmuțeanu

Când va avea loc petrecerea de nuntă

Adriana Bahmuțeanu a ținut să le spună celor care o urmăresc în mediul online de ce s-a grăbit să facă cununia religioasă. Prezentatoarea TV a spus că și-a dorit să oficializeze relația cu iubitul ei în biserică și că petrecerea de nuntă va avea loc la un moment dat. Deocamdată, cei doi miri nu au avut timp să se ocupe de organizarea evenimentului.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre cele 5 divorțuri de Silviu Prigoană. De ce se împăca de fapt cu el: “Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea”

„La fel, vrem să le mulțumim prietenilor noștri din toată țară, cei care așteaptă o nuntă mare și cu fast, pe care nu am reușit până acum să o organizăm așa cum se cuvine, capitol la care lucrăm în continuare, dar n-au intrat zilele în sac! Am dorit în primul rând ca Dumnezeu să binecuvânteze legătură noastră și să nu trăim că păgânii, în păcat! De petreceri și cumetrii avem toată viața timp să ne ocupăm! Le mulțumim nănașilor noștri de ispravă, bucovinenii Mitruca și Liliana Grămadă, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții într-un spațiu de război, despre care vom povesti cu altă ocazie!”, a mai transmis vedeta, tot prin intermediul rețelei de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *