Afacerea din care Bianca Drăgușanu câștigă bani frumoși: „Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună”

Vedeta scoate o căruță de bani lunar.
Afacerea din care Bianca Drăgușanu câștigă bani frumoși: Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete feminine din showbiz-ul românesc. În ultimii ani, blondina s-a axat pe afacerile sale, care îi asigură un trai luxos, lună de lună. Vedeta a mărturisit că își permite să-și cumpere orice, dar a recunoscut de unde îi vin cei mai mulți bani.

Afacerea din care Bianca Drăgușanu câștigă bani frumoși lunar

Bianca Drăgușanu a fost prezentă recent la avanpremiera filmului Miami Bici 2. Iubita lui Gabi Bădălău a oferit un interviu, în care dezvăluia ce afaceri profitabile are. Atunci când apare în public, fosta prezentatoare tv este invidiată pentru ținutele de lux, însă aceasta a precizat că a muncit mult pentru a ajunge să aibă ce are în prezent.

Vedeta a mărturisit că anul trecut și-a achiziționat un apartament în Dubai, iar acum urmează să-l vadă pentru prima dată. De altfel, Bianca va petrece sărbătorile de iarnă acolo, alături de mama și fiica ei. Ea a mai precizat că apartamentul a fost luat pentru a scoate bani din el.

Citește și: Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Dorian Popa după ce a fost amendată în trafic. Ce arată testul antidrog: “Știm cu toții”

Apartamentul din Dubai îi umple conturile

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai, acum un an de zile, pe care eu nu l-am văzut. Și e gata apartamentul. Trebuia să mă duc să-l văd de 10 ori până acum și nu m-am dus. Și-mi doresc ca de Crăciun și de Revelion să plec cu mama și cu Sofia acolo.

L-am luat pentru investiție. De fiecare dată când o să merg în Dubai, posibil să locuiesc sau nu acolo, asta nu înseamnă că nu stau mai mult de o săptămână acolo. În rest, el va intra în Airbnb, la închiriat. Este un apartament într-un hotel și l-am luat ca investiție, pe lună trebuie să îmi aducă mie niște bani frumoși. Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună, din apartamentul pe care l-am cumpărat în Dubai acum un an”, a declarat vedeta pentru Cancan.ro. 

Citește și: Ce studii are Bianca Drăgușanu. Detaliul pe care l-a ținut ascuns până acum

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *